Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elakadtam két fél között, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elakadtam két fél között, mit tegyek?

Figyelt kérdés
egy éve kapcsolatban vagyok. a kapcsolatunk elején a barátommal megbeszéltük, hogy nyitott kapcsolatban leszünk, magyarul ő is, és én is félrekavarhatunk. nemrégiben az én oldalamról meg is történtek a dolgok egy másik emberrel (tudott róla a barátom, bele is egyezett, de nagyon nagyon nem akarta). azóta én beleestem az emberbe, akivel kavarok, és nem tudom azt mondani már a barátomnak, hogy nem fekszem le vele többet, mert rohadt jó vele lenni. most jelenleg két emberrel vagyok, a barátom nagyon sokszor magába roskadt már miattam, de továbbra sem akar szakítani, mert szeret, és fél, hogy nem talál még egy ilyet, mint én. én is szeretem, de már nem olyan erőteljesen, mint az elején, vagy mint ami a másik féllel van. miattam papucsnak nézik, de engem az zavar a legjobban, hogy folyamatosan újra és újra megbántom. igen, itt most felmerül a szakítás, de egyrészt osztálytársak vagyunk a barátommal, másrészt én ragaszkodom hozzá, hogy jóban maradjunk a szakítás után, mert akár barátként is, de egymásra szükségünk van. elég sokan kiutáltak a tetteim miatt, szóval szeretnék kérni mindenkit, hogy a gyűlölködést mellőzzétek, mert kaptam eleget. mi lenne az ésszerű döntés?

2024. jan. 23. 12:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

9# bocs, te tényleg ennyire vakon vagy?

"Mitől szakítás egy szakítás ebben az esetben?"

Attól, hogy tisztáztad a pároddal,hogy ez a helyzet már nem az...

Hogy végre felnőtt módon tudnád kezelni a felnőtt kapcsolataidat.

Hogy megtanuld, hogy egy másik ember érzelmeivel nem játszunk...

2024. jan. 24. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!