Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a barátom folyton az én harisnyámat, leggingsemet felvenni? Nadrág alá persze.
Folyton elkéri, reggel mikor megy munkába vagy este hogy nagyon hideg van. Már vettem neki Decathlonos aláöltözőt. Az első valahogy 2 nap után eltűnt, mikor másodszorra is vettem neki, azt mondja az nem jó neki, abban ugyanúgy fázik.
Nem akarom megbántani, de azért kicsit zavar, mert kinyújtja őket. De jó lenne tudni, hogy ez valami perverzió vagy tényleg csak fázik. Mert az igaz hogy van hogy fél órát kell a buszmegállóban állnia, és azért tényleg elég hideg van. Viszont az meg fura, hogy volt már h csillogós feketét máskor meg mintásat vett fel. Azt mondta a sötétben reggel nem látta, hogy melyik-melyik, de amúgyse zavarja.. (?)
Azért mert sokkal kényelmesebb mint az aláöltöző Pl.
Én kifejezetten a combig érőket szeretem mert nem melegíti a herémet.
Abból is a szilikon nélküli amit tartóval kell hordani mert az a gumis csík kipirosítja a combom.
Úgy nézek ki benne mint vmi bohóc de nem érdekel mert számomra ez kényelmes.
Mondjuk én csak alváshoz hordom vagy ha kint kell dolgoznom valamit télen.
Semmilyen meleg hajlamom se nincsen.
Boldog házas életét élek és szeretem a feleségem.
Ő nem csinált ebből ügyet azt hordok ami nekem kényelmes, kellemes viselet ha ezt a női részlegen találom meg abból sincsen semmi.
Vegyél neki harisnyát ha azt szereti.
Ha 1-2 mérettel nagyobbat veszel neki akkor tovább fog tartani mert nem nyúlik ki.
Nekem is van rengeteg a feleségem sosem hord egyet sem.
Van egy ilyen lyukacsos azt szexhez vette fel 1x 2x de annyi.
Én még imádom ahogy a lábamra tapad, melegít.
Most ez tényleg nem akkora dolog, hogy meg álljon a föld miatta.
És simán rámennek a harisnyáid? Most így visszagondolva az eddigi pasikra, szerintem egyikükre sem ment volna fel a harisnyám, még ha oda is adtam volna neki.. Amúgy sem szerencsés ilyen ruhaneműkből egymásét hordani. Szerintem, ha ennyire ragaszkodik hozzá, akkor vegyen vagy vegyél neki sajátot.
35/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!