Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a barátom folyton az én harisnyámat, leggingsemet felvenni? Nadrág alá persze.
Figyelt kérdés
Folyton elkéri, reggel mikor megy munkába vagy este hogy nagyon hideg van. Már vettem neki Decathlonos aláöltözőt. Az első valahogy 2 nap után eltűnt, mikor másodszorra is vettem neki, azt mondja az nem jó neki, abban ugyanúgy fázik.
Nem akarom megbántani, de azért kicsit zavar, mert kinyújtja őket. De jó lenne tudni, hogy ez valami perverzió vagy tényleg csak fázik. Mert az igaz hogy van hogy fél órát kell a buszmegállóban állnia, és azért tényleg elég hideg van. Viszont az meg fura, hogy volt már h csillogós feketét máskor meg mintásat vett fel. Azt mondta a sötétben reggel nem látta, hogy melyik-melyik, de amúgyse zavarja.. (?)
2024. jan. 22. 14:46
5/13 anonim válasza:
Ajánlanám A dán lány című kultikus filmet megnézésre.
7/13 anonim válasza:
Crossdresser és tuti harisnya-lábfétises is.
Hogy nem tűnik fel szexnél?
8/13 anonim válasza:
Undorito biszex langyos seggbe tetko.
9/13 anonim válasza:
Szereti a harisnyat ennyi. Nem meleg stb.. en is szeeretem a parom szokott venni nekem..telen nadtag alatt senki nem latja.. vegyel neki szerintem.. 40.ff
10/13 anonim válasza:
Mondjad neki vegyen sajátot, nekem is van, tényleg kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!