Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leteremtett amiért kitakarítot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leteremtett amiért kitakarítottam a lakását.Én csak meg akartam lepni őt,most hogyan tovább?N

Figyelt kérdés
A barátomat boldognak akartam látni,hogy szép tiszta lett a lakása,feltöröltem a padlóját mindenhol a lakásba kivéve a szobát ahol feküdt éppen térden csúszva mert kiszabta nekem hogy csak nedves törlőkendővel csinálhatom meg,mert pamaccsal olyan lesz a fal.Erre lebaszott,hogy neki így nem tetszik,most miért takarítok stb.Rendesen fejmosást kaptam.Mitévő legyek folyton bánt lelkileg,és minden apró hibámért elővesz,nem hagy élni egyszerűen.
2024. jan. 21. 21:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
🤣Kezdd elölről és most csináld úgy, ahogy neki is tetszik. Remélem, ez a válasz már megfelel és engem nem fogsz gonosznak titulálni 😁
2024. jan. 21. 21:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Már a kérdes is gyanus volt, de a válaszaid megerősítettek;

Mennyé aludni, holnap suli!

2024. jan. 21. 21:39
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
13. Shrek trolkodik.
2024. jan. 21. 21:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Ténleg vegyem elő a törlőrongyot és kezdjem újra?És akkor mi lesz jobb?
2024. jan. 21. 21:47
 15/16 A kérdező kommentje:
Már bele zavarodtam.
2024. jan. 21. 22:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Szakítás az egyetlen megoldás.
2024. jan. 22. 02:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!