Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leteremtett amiért kitakarítot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leteremtett amiért kitakarítottam a lakását.Én csak meg akartam lepni őt,most hogyan tovább?N

Figyelt kérdés
A barátomat boldognak akartam látni,hogy szép tiszta lett a lakása,feltöröltem a padlóját mindenhol a lakásba kivéve a szobát ahol feküdt éppen térden csúszva mert kiszabta nekem hogy csak nedves törlőkendővel csinálhatom meg,mert pamaccsal olyan lesz a fal.Erre lebaszott,hogy neki így nem tetszik,most miért takarítok stb.Rendesen fejmosást kaptam.Mitévő legyek folyton bánt lelkileg,és minden apró hibámért elővesz,nem hagy élni egyszerűen.
2024. jan. 21. 21:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Kalap, kabát! Ezzel mindent elmondtam.
2024. jan. 21. 21:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

"folyton bánt lelkileg,és minden apró hibámért elővesz,nem hagy élni egyszerűen"

Akkor meg kell szakítani a kapcsolatot.

2024. jan. 21. 21:09
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Ez azért durva. Ezt a srácot kezeltetni kéne nem?
2024. jan. 21. 21:13
 4/16 anonim ***** válasza:
58%
De unalmas vagy már.
2024. jan. 21. 21:14
 5/16 anonim ***** válasza:
68%
#3 inkább ezt a (szó szerint) térden csúszó nőt, már ha létezik egyáltalán. Ilyen nyomorult kérdéseket mindennap írnak vagy ötöt...
2024. jan. 21. 21:16
 6/16 A kérdező kommentje:
Azért csináltam térden csúszva mert elfogadtam őt az én uramnak akinek bármit megteszek,de folyton bántalmaz engem.
2024. jan. 21. 21:28
 7/16 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező beteg ennyi

A pokolba legalább lesznek haverok.

2024. jan. 21. 21:30
 8/16 anonim ***** válasza:
58%

Keress olyan domot, aki értelmes szolgálatra használ

45/F/dom/hetero

2024. jan. 21. 21:30
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
Lépj le. Ki vag eléggé ezért nem akarlak megsérteni,de gondold át mennyire vagy most egészséges mentálisan mert kovetkeztetve az irasos alapjan nagyon rosszul. Elsonek lepj ki.. aztan legy egyedul jo ideig es epitsd ujra magad ,maskeppen nem fofsz kijonni ebbol a kaoszbol.
2024. jan. 21. 21:31
 10/16 anonim ***** válasza:
75%

Dobd ki.

ENnyire fax nem lehet valaki...

2024. jan. 21. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!