Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlanátok helyeket, programokat, akár nagyon romi szállásokat is amik alkalmasak arra, hogy kihűlőben lévő - parázsló - kapcsolatot feldobhasson az ember?
Minden ötlet jó ami elősegíti hogy kommunikáljunk egymással, érzelmek lobbanjanak fel vagy csupán jókat szórakozzunk, nevessünk együtt.
Társas, hőlégballonozás, sétarep, szállások, kifejezetten párkapcsolati tanácsadás vagy ilyesmi...
Nincs rossz válasz. Én majd szemezgetek belőle.
Az a helyzet hogy sosem voltam az a bugyiból bugyiba ugrálós típus és nem szakítanék azért mert most épp egyhangú minden. Szeretném feldobni a kapcsolatunkat és a hangulatot. Kicsit bezombisodtunk.
Nem fog segíteni a válaszom a kapcsolatod megmentésében:
Nekem az a véleményem, hogyha ahhoz, hogy jobban érezzétek magatokat egymással, el kell menni "valahova", "valamit" csinálni, az nem hiszem, hogy hosszútávon segít, hiszen előbb-utóbb mindig visszamentek a "szokásosba" és az nem működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!