Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ajánlanátok helyeket, programo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajánlanátok helyeket, programokat, akár nagyon romi szállásokat is amik alkalmasak arra, hogy kihűlőben lévő - parázsló - kapcsolatot feldobhasson az ember?

Figyelt kérdés

Minden ötlet jó ami elősegíti hogy kommunikáljunk egymással, érzelmek lobbanjanak fel vagy csupán jókat szórakozzunk, nevessünk együtt.

Társas, hőlégballonozás, sétarep, szállások, kifejezetten párkapcsolati tanácsadás vagy ilyesmi...

Nincs rossz válasz. Én majd szemezgetek belőle.

Az a helyzet hogy sosem voltam az a bugyiból bugyiba ugrálós típus és nem szakítanék azért mert most épp egyhangú minden. Szeretném feldobni a kapcsolatunkat és a hangulatot. Kicsit bezombisodtunk.

jan. 19. 20:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lombház szép kilátással a Dunakanyarban. Túrázni is lehet azon a környéken.
jan. 20. 09:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem fog segíteni a válaszom a kapcsolatod megmentésében:

Nekem az a véleményem, hogyha ahhoz, hogy jobban érezzétek magatokat egymással, el kell menni "valahova", "valamit" csinálni, az nem hiszem, hogy hosszútávon segít, hiszen előbb-utóbb mindig visszamentek a "szokásosba" és az nem működik

jan. 20. 21:50
 13/14 A kérdező kommentje:
12-es amúgy lehet hogy igazad van. Hogy ha egy kapcsolat nem működik mindenféle extra programok nélkül akkor lehet hogy tényleg megette a fene. Hiszen programozgatva, pénzt szórva bárkivel jól tudjuk érezni magunkat. Nemde?
jan. 20. 23:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
13-azert nem egészen. Igenis kellenek a programok, hogy kiszáradt a hétköznapokból.
jan. 21. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!