Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha előtted csicskítják be a pasidat, mit szoktál reagálni/mit reagálnál?
Pl. ha nekiáll arcoskodni valahol, egy pincérrel, őrrel, ügyintézővel, az meg szépen, finoman, de elhajtja a francba, vagy az őrtől kap egy fülest.
Vagy ami megtörtént idehaza, kiugrott a pasi miután befékezett 2 lány előtt, mert szerinte lassan mentek, az egyik meg felmutatott neki egy gázpisztolyt, mire a pasi visszaszaladt a kocsihoz és elviharzott.
Vagy amit ma láttam, parkolóshoz odamegy a pasi, és elkezd vele üvölteni, lobogtatva a csekket, a parkolós meg mondta neki, hogy ezt nem parkolócég, hanem a közteresek rakták ki, erre a pasi menne a kocsijához, amivel tilosban állt meg, és akkor megáll mellette egy rendőrautó. Ők is megvágták. És ott volt vele a terhes csaja, meg egy kisgyerek.
ÁLLJ!
Értem, hogy nem jöttök össze barmokkal, és nem is erre vonatkozik a kérdés, így pontosítok.
Szóval van egy normális, birkatürelmű, hétköznapi pasid, Olyan házicsicska.
Csak valamiért, épp dolgozik benne az ideg (beteg az anyukája, kirúgás fenyegeti, kellene valahonnan egy új váltóra a kocsihoz 600, kirúgják a gyereket a suliból, reggel nem állt fel szex kezdeményezéskor, terhes a kamasz barátnője,...).
Általában nem a pasimat csicskítják hanem a pasimnak csicskulnak mások.
Egy incel nyomi pasi égett eddig csak elottem amikor velem volt ő mint férfi és tiszta röhej volt a nyilvanos azitu hogy én védem meg saját magamat ő meg arrém sromfoldál behuzva fülét f.rkát és besz.rva. és nem is verekedés volt vagy ilyesmi hanem vmi egyszerű szitu.
Azt a pasit amúgysem bírtam addig se nagyon, de ezzel végképp leírta előttem magát.
Házicsicskák sem az eseteim. Bennem is szokott nagy ritkán dolgozni az ideg, mégis tudom normálisan kezelni a helyzeteket. Jó pár férfi szintén képes erre.
De ok, ha mégis valamiért sor kerülne ilyenre, semmit nem reagálnék, úgy gondolnám, előfordul, hogy valakinek nincs igaza, a veszélyes helyzet elől (pl gázspray és társai) meg minden normális ember elmegy.
#7: "Szóval van egy normális, birkatürelmű, hétköznapi pasid, Olyan házicsicska.
Csak valamiért, épp dolgozik benne az ideg"
22:27-22:33
- Did you ever get upset? Did you ever lose your temper?
- I got upset a lot, I didn't lose my temper.
Csak azért linkeltem be, drága kérdező, hogy tudjál róla, ilyen emberek is léteznek ám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!