Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha előtted csicskítják be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha előtted csicskítják be a pasidat, mit szoktál reagálni/mit reagálnál?

Figyelt kérdés

Pl. ha nekiáll arcoskodni valahol, egy pincérrel, őrrel, ügyintézővel, az meg szépen, finoman, de elhajtja a francba, vagy az őrtől kap egy fülest.

Vagy ami megtörtént idehaza, kiugrott a pasi miután befékezett 2 lány előtt, mert szerinte lassan mentek, az egyik meg felmutatott neki egy gázpisztolyt, mire a pasi visszaszaladt a kocsihoz és elviharzott.

Vagy amit ma láttam, parkolóshoz odamegy a pasi, és elkezd vele üvölteni, lobogtatva a csekket, a parkolós meg mondta neki, hogy ezt nem parkolócég, hanem a közteresek rakták ki, erre a pasi menne a kocsijához, amivel tilosban állt meg, és akkor megáll mellette egy rendőrautó. Ők is megvágták. És ott volt vele a terhes csaja, meg egy kisgyerek.

2024. jan. 19. 17:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem kerültem soha ilyen helyzetbe, mert eleve nem jönnék össze olyan férfival, aki ilyen gyökér módon viselkedik.
2024. jan. 19. 18:01
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Képes normálisan viselkedni, szóval soha nem volt ilyen. Korábbi kapcsolatnál se, nem jönnék össze problémás alakokkal.
2024. jan. 19. 18:03
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem jövök össze olyannal, aki arcoskodik. Ezt nagyon könnyű kiszűrni ismerkedéskor. Nyilván ha valaki összeáll egy ilyennel és még gyereket is szól neki, azt nem zavarja.
2024. jan. 19. 18:05
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Ne arcoskodjon, legyen normális. Otthagynám szó nélkül azt, aki ilyen.
2024. jan. 19. 18:06
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem voltam sosem ilyen szituban, nem az ilyen alakokat keresem, akik beleállnak minden szarba.
2024. jan. 19. 18:23
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
🤣🤣🤣Még én is megcsapnám.
2024. jan. 19. 18:34
 7/15 A kérdező kommentje:

ÁLLJ!

Értem, hogy nem jöttök össze barmokkal, és nem is erre vonatkozik a kérdés, így pontosítok.

Szóval van egy normális, birkatürelmű, hétköznapi pasid, Olyan házicsicska.

Csak valamiért, épp dolgozik benne az ideg (beteg az anyukája, kirúgás fenyegeti, kellene valahonnan egy új váltóra a kocsihoz 600, kirúgják a gyereket a suliból, reggel nem állt fel szex kezdeményezéskor, terhes a kamasz barátnője,...).

2024. jan. 19. 18:43
 8/15 anonim ***** válasza:
71%

Általában nem a pasimat csicskítják hanem a pasimnak csicskulnak mások.

Egy incel nyomi pasi égett eddig csak elottem amikor velem volt ő mint férfi és tiszta röhej volt a nyilvanos azitu hogy én védem meg saját magamat ő meg arrém sromfoldál behuzva fülét f.rkát és besz.rva. és nem is verekedés volt vagy ilyesmi hanem vmi egyszerű szitu.

Azt a pasit amúgysem bírtam addig se nagyon, de ezzel végképp leírta előttem magát.

2024. jan. 19. 18:44
 9/15 anonim ***** válasza:
81%

Házicsicskák sem az eseteim. Bennem is szokott nagy ritkán dolgozni az ideg, mégis tudom normálisan kezelni a helyzeteket. Jó pár férfi szintén képes erre.

De ok, ha mégis valamiért sor kerülne ilyenre, semmit nem reagálnék, úgy gondolnám, előfordul, hogy valakinek nincs igaza, a veszélyes helyzet elől (pl gázspray és társai) meg minden normális ember elmegy.

2024. jan. 19. 19:03
 10/15 anonim ***** válasza:
60%

#7: "Szóval van egy normális, birkatürelmű, hétköznapi pasid, Olyan házicsicska.

Csak valamiért, épp dolgozik benne az ideg"

[link]

22:27-22:33

- Did you ever get upset? Did you ever lose your temper?

- I got upset a lot, I didn't lose my temper.

Csak azért linkeltem be, drága kérdező, hogy tudjál róla, ilyen emberek is léteznek ám.

2024. jan. 19. 19:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!