Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretet vagy szerelem?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 22 éves vagyok, párom 38 és 2 éve vagyunk együtt (4 éve ismerjük egymást). A kérdésem pedig az lenne hogy karácsonykor be nyögte hogy már csak szeret nem szerelmes belém. Gondoskodni akar rólam és velem lenni, továbbra is rám vágyik, szóval igen…..
Nem tudok napi rendre jutni efelett hogy ez most jó vagy nem, hogy csak a szeretet van meg, a szerelem elmúlt.
Kérdeztem erről és azt mondta hogy az anyukája halála miatt senkit sem tudott annyira igazán szerelemből szeretni, neki a szerelem a gondoskodás úgymond. Tudom, hogy a szerelem egy idő után elmúlik, de kicsit vakon vagyok ebben…… szerintetek ez most jó vagy nem?
Lány vagyok amúgy.
Válaszaitokat előre is köszönöm. Legyen szép napotok!
2024. jan. 18. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!