Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyha a férfi az első szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha a férfi az első szex után felszívódik, az mi miatt lehet?

Figyelt kérdés

Nyilván nem tervezek vele jövőt, csak azt szeretném tudni, mit szúrtam el.

Szóval randiztunk nagyjából 3 hétig, nagyjából minden második nap találkoztunk, és nagyon nyomult, ezért végül lefeküdtem vele, bár elmondtam neki, hogy nincs sok tapasztalatom. Elég esetlenek voltunk, de én nagyon igyekeztem, bár úgy érzem hogy zavarta, hogy többször megkérdeztem jól esik-e neki egy adott dolog. Szóval a szex után felöltözött és mondta, hogy valami dolga van amit korábban nem említett, és aztán végleg eltűnt. Nem válaszol, nem veszi fel a telefont. Nem tudom mit csináltam rosszul. Csak a testem és a tapasztalatlanságom lehetett a baj, vagy vajon más is? Miért csinálhat ilyesmit szerintetek valaki? 19N

2024. jan. 18. 01:05
1 2 3
 11/24 Oldfire ***** válasza:
45%
Ez azt jelenti, hogy nagyon gyorsan alá feküdtél.
2024. jan. 18. 06:10
 12/24 anonim ***** válasza:
54%
7 sok rbnc faszit nehéz kiszurni...
2024. jan. 18. 06:56
 13/24 anonim ***** válasza:
27%
Mert csak szexre vagy jó, a személyiséged miatt párkapcsolatra nem vagy alkalmas.
2024. jan. 18. 07:56
 14/24 anonim ***** válasza:
64%

Semmit nem rontottál el. Nem te vagy az egyetlen, akivel ez megtörtént, akár többször is. Lépj túl rajta.

N

2024. jan. 18. 08:10
 15/24 anonim ***** válasza:
67%

Egyszer mondta nekem egy srác, hogy tök gáz, hogy ő csak szexet akarna, de abba egy nő se megy bele, ezért be kell kamuznia, hogy komolyat akar, hetekig randizni vinni a lányt csak azért, hogy egyszer szexeljen... Tehát vannak akik tényleg ennyire nem bírnak magukkal, hogy megéri nekik hazudni és ennyit várni meg még pénzt is áldozni rá. Szemetek az ilyenek. Érdekes, hogy a nők ilyet nem csinálnak csak a dugásért...

Semmi baj nincs veled ne aggódj, ha tapasztalt lettél volna is csak ennyit akart volna. Mondok én neked valamit, senkivel nem jó az első szex, mert még nem ismeritek egymás testét, bénáztok. Akit zavar, hogy érdekel téged, hogy neki milyen, az annyit is ér. Ez csak annyiról szólt, hogy kanos volt és nem talált más módszert az enyhítésére, mint elhitetni egy lánnyal, hogy komolyat akar.

2024. jan. 18. 08:18
 16/24 anonim ***** válasza:
38%
3 hétig randizni egy nem is jol sikerult szexért eleg kiábrándito lehetett. Azt hogy még ezen felül ott mit rontottal el, mi nem tudhatjuk
2024. jan. 18. 08:34
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Üríteni kellettél neki. Sajnálom csajszi :(
2024. jan. 18. 08:41
 18/24 anonim ***** válasza:
61%

Milyen idős volt a srác megkérdezhetem?

Amúgy nem te csináltad rosszul, valószínüleg az elejétől kezdve erre hajtott. Az már más kérdés, hogy lehetett volna benne annyi hogy legalább azt mondja többet ne keresd vagy valami. De örülj neki hogy egy ilyen bunkó gyerektől megszabadultál.

2024. jan. 18. 09:39
 19/24 anonim ***** válasza:

Hú, te nem semmi csávót fogtál ki.

Csak szexre kellettél neki

2024. jan. 18. 10:48
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak szexre hajtott mint írták előttem.
2024. jan. 18. 11:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!