Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek túlnyomó többségét zavarná az ilyesmi?
Adott "A" személy, aki szakított "B"-vel, mert megismerte "C"-t, így a szakítás után egyből új kapcsolatot kezdtek.
A és B között viszont jó barátság maradt, szinte napi szinten chatelnek, néha találkoznak is.
Sokakat zavarna szerintetek "C" helyében az a felállás, hogy a párja ennyire gyakori kapcsolatban van az exszel?
Jézusom :D Igen, természetesen mindenkit zavarna, mármint a normális embereket.
Ismerek ilyet, volt is közöm hozzájuk sajnos :D B volt az én új barátom, A a volt nője, C a legjobb haverja. B megszakította a kapcsolatot C-vel, mert mégis milyen dolog ez, hogy haverok és lenyúlja a nőjét, de A-val napi kapcsolatban voltak. Aztán jöttem én, engem zavart, de próbáltam elfogadni, C csak félig meddig tudta az igazságot. Na kiderült hogy A és B továbbra is dugnak, mert B-nek csak ennyi jutott belőle, pedig szerelmes is volt belé, A meg egyszerűen ilyen, neki nem elég egy, mindenkit mindig csal. Amikor kiderült, én kidobtam azt a retket és elmondtam C-nek, hogy mi is a helyzet, na ez őt kicsit sem zavarta, mert aztán elvette az a kvát feleségül :D Ennyi önbecsülése van, ez esküszöm fájdalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!