Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Okkal esett rosszul ez kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okkal esett rosszul ez kis beszólás?

Figyelt kérdés
A férjem megint elfelejtette a születésnapomat. Annyira nem is leppett meg a dolog, játékosan rákérdeztem, hogy na mit felejtett el már megint, erre hosszas gondolkozás után rávagta, hogy semmit. Kérdeztem, hogy valami dátum nem merült-e nála feledésbe, de azt mondta, ő minden fontos dátumra emlékszik. Mikor elmondtam, hogy szülinapom van, ő rávágta, hogy tessék, megmondta, hogy csak a fontosakra emlékszik. Nekem ez elég rosszul esett, főleg, hogy az utóbbi 2 napban sem szólt annyit se, hogy boldog szülinapot vagy bármit. Azt azért látta, hogy valami bánt, de amikor megmondtam, hogy mi, azt válaszolta, hogy poénnak szánta. Na, köszönöm. Nekem annyira nem vicces.
2024. jan. 15. 13:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
83%

Nem lehet túl magasan az önbecsülésed, ha ezt meg kellett kérdezned.

No comment.

2024. jan. 15. 13:30
 22/28 anonim ***** válasza:
13%

Ennek annyi az oka, hogy onnantól kezdve hogy megbeszéltétek hogy elfelejtette, lezártnak tekintette az ügyet.

Ami teljesen normális egy olyan ember esetében aki lesz@rja a születésnapokat. Csak azt nem tudom ez eddig hogy nem tűnt fel neked

2024. jan. 15. 13:34
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
22- és vajon a férjnek miért nem tűnt fel még, hogy ezzel mennyire megbántotta a feleségét? NEm azért köszöntök fel valakit a születésnapján, mert nekem fontos a születésnap, hanem azért, hogy neki örömet okozzak. Ha szeretem.
2024. jan. 15. 13:36
 24/28 anonim ***** válasza:
17%

Na igen meg is érkeztünk. Pontosan azért vannak együtt mert mindketten ugyanolyan hülyék. A nőnek nem tűnt fel hogy a férfi lesz@rja a szülinapokat, a férfinek meg nem tűnt fel hogy a nő nem sz@rja le

2024. jan. 15. 13:42
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez a férfi a feleségét sz@rja le, nem a születésnapokat.
2024. jan. 15. 13:44
 26/28 anonim ***** válasza:
62%
Ez most először fordult elő? Mert ezután én csak a gyerekek szülinapjait tartanám.
2024. jan. 15. 18:50
 27/28 anonim ***** válasza:
75%

Te ismered a férjedet.

A barátom humora pl simán elmegy eddig - de ismerem őt és tudom, hogy csak viccel, meg látom rajta.

Viszont unokabátyámnál ez egy halálos komoly szrok a fejedre, "asszony" - helyzet volna, mert ő tényleg szörnyen tahó.

2024. jan. 15. 22:54
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Elég türhő a pasi.
2024. jan. 15. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!