Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okkal esett rosszul ez kis beszólás?
Figyelt kérdés
A férjem megint elfelejtette a születésnapomat. Annyira nem is leppett meg a dolog, játékosan rákérdeztem, hogy na mit felejtett el már megint, erre hosszas gondolkozás után rávagta, hogy semmit. Kérdeztem, hogy valami dátum nem merült-e nála feledésbe, de azt mondta, ő minden fontos dátumra emlékszik. Mikor elmondtam, hogy szülinapom van, ő rávágta, hogy tessék, megmondta, hogy csak a fontosakra emlékszik. Nekem ez elég rosszul esett, főleg, hogy az utóbbi 2 napban sem szólt annyit se, hogy boldog szülinapot vagy bármit. Azt azért látta, hogy valami bánt, de amikor megmondtam, hogy mi, azt válaszolta, hogy poénnak szánta. Na, köszönöm. Nekem annyira nem vicces.2024. jan. 15. 13:01
12/28 anonim válasza:
Szerintem incelke trollkodik. Nem akarom elhinni, hogy léteznek emberek akik összeházasodnak, együtt élnek és nem tudják, hogy mikor született a másik és mégcsak nem is tartják fontosnak.
13/28 anonim válasza:
Viccmagyarázgatásnál nincs cringebb dolog, de megteszem értetek.
Ez egy önironizáló poén volt. Mivel előtte kijelentette hogy minden fontosra emlékszik, így miután rájött hogy a párja születésnapját elfelejtette, ami NYILVÁN egy fontos dolog, nyilvánvaló iróniából mondta azt hogy "látod minden fontosra emlékszem", nem pedig komolyan.
Szörnyen unalmas emberek lehettek hogy mindent vér komolyan vesztek
14/28 anonim válasza:
Ha a béna poén után előhúzta volna a csokor virágot és az ajándékot, akkor el lehetne fogadni bénácska poénnak. De így csak szimpla bunkóság.
15/28 anonim válasza:
De hogy tisztázzuk, nyilván nem volt jó vicc, nem ezt mondom, de az hogy ti egy rossz vicc miatt követeltek szakítást, meg botránkoztok meg, az ezerszer gázabb, mint ez a vicc
16/28 anonim válasza:
Az, hogy elfelejti a felesége születésnapját, nem vicc. Akárhonnan is nézem.
17/28 anonim válasza:
Na ez megint egy másik kérdés, eddig a viccről volt szó.
Nyilván nem szép dolog, de megesik, és egyébként meg valakinek semmit nem jelent(pl nekem). Bár láthatóan a kérdezőnek meg sokat jelent szóval ez esetben tényleg gond
18/28 A kérdező kommentje:
13-as! Nem vennék én mindent vér komolyan, de mint le is írtam, azóta sem hangzott el a boldog szülinapot vagy bármi. A gyerekek a tanáraikkal csináltak ajándékot is, az apjuk is ott volt, mikor átadták és ezután se volt semmi. Mikor az ő szülinapja van, akkor a gyerekekkel közösen készülünk rá, ő meg...
2024. jan. 15. 13:26
19/28 anonim válasza:
Én a vacsoráját meg a tiszta gatyáját felejteném el innentől kezdve. Mert te is csak fontos dolgokkal foglalkozol innentől. Kapja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!