Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért beszél velem csúnyán?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél velem csúnyán?

Figyelt kérdés
Nem is mondtam a baratomnak semmi külöset, csak annyit, hogy feküdjünk le az ágyba, ha beteg, és filmezzünk, de ő elkezdte mondani, hogy ne dumáljak, fogjam be a számat, nem is beszéltem hangosan, szerinte kiabáltam. Nem értem ezzel mi rosszat mondtam. Ő csak azt akarta, hogy a szüleim meg ne hallják. Egyszer tv nézés közben is beszéltem, 1-2 mondatot, és akkor is mondta ne dumáljak, szarul esett.
2024. jan. 14. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert hagyod.
2024. jan. 14. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért,mert az első eset után nem vetted a kabátod és nem csaptad rá az ajtót. Amíg ezt nem teszed meg, addig újból és újból meg fog bántani, mert egy büdös bunkó.
2024. jan. 14. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Első megelőzött én is azt akartam írni, hogy mert hagyod neki.

De akkor másképp fogalmazom meg.

Az a helyzet, hogy bármit megtehetne veled, mert engeded neki, egyáltalán nem tisztel,szeret. De hát mire fel tiszteljen, szeressen téged (hosszú távon főleg) ha te se szereted, tiszteled saját magad???

2024. jan. 14. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Valóban nem szabad hagyni, hogy ezt megengedje magának. Így nem fog tisztelni és újra és újra csúnyán fog veled beszélni. Viszont akkor már jogosan merül fel a kérdés, hogy egyáltalán szeret-e téged, mert tisztelni nem tisztel.
2024. jan. 14. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
25%
Van akiket zavar idegesit a film alatti száj jártatas. Már leirtuk! Ő ez a tipus es kesz.
2024. jan. 14. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Trollocska, azt nem mondta hogy "ha nem viselkedek jól kapni is fogok"? Unalmas vagy már.
2024. jan. 14. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!