Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszél velem csúnyán?
Figyelt kérdés
Nem is mondtam a baratomnak semmi külöset, csak annyit, hogy feküdjünk le az ágyba, ha beteg, és filmezzünk, de ő elkezdte mondani, hogy ne dumáljak, fogjam be a számat, nem is beszéltem hangosan, szerinte kiabáltam. Nem értem ezzel mi rosszat mondtam. Ő csak azt akarta, hogy a szüleim meg ne hallják. Egyszer tv nézés közben is beszéltem, 1-2 mondatot, és akkor is mondta ne dumáljak, szarul esett.2024. jan. 14. 14:12
2/6 anonim válasza:
Azért,mert az első eset után nem vetted a kabátod és nem csaptad rá az ajtót. Amíg ezt nem teszed meg, addig újból és újból meg fog bántani, mert egy büdös bunkó.
3/6 anonim válasza:
Első megelőzött én is azt akartam írni, hogy mert hagyod neki.
De akkor másképp fogalmazom meg.
Az a helyzet, hogy bármit megtehetne veled, mert engeded neki, egyáltalán nem tisztel,szeret. De hát mire fel tiszteljen, szeressen téged (hosszú távon főleg) ha te se szereted, tiszteled saját magad???
4/6 anonim válasza:
Valóban nem szabad hagyni, hogy ezt megengedje magának. Így nem fog tisztelni és újra és újra csúnyán fog veled beszélni. Viszont akkor már jogosan merül fel a kérdés, hogy egyáltalán szeret-e téged, mert tisztelni nem tisztel.
5/6 anonim válasza:
Van akiket zavar idegesit a film alatti száj jártatas. Már leirtuk! Ő ez a tipus es kesz.
6/6 anonim válasza:
Trollocska, azt nem mondta hogy "ha nem viselkedek jól kapni is fogok"? Unalmas vagy már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!