Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Indokolt, ha valaki rendszeresen beszél az exevel annak ellenére, hogy csúnyán váltak el?
A párom állítása szerint évtizedes kínlódás utan vált el az exetol mar több, mint 5 éve. Megismerkedesunkkor azt mondta, hogy csak ügyvéden keresztul hajlandó kommunikálni az exevel, azota másfél év telt el es konkrétan mar ott tartunk, hogy mindenheten beszél vele, sokszor előttem. Allitolag csak a nő tartozása miatt, meg a fiúk miatt, aki amugy már felnőtt, de meg egészségügyi tanácsokat is kér a nőtől a párom, mert ilyen hokuszpokuszokkal foglalkozik az exe.
Bevallom, hogy ez már kezd zavarni, mert szerintem tök indokolatlan, hogy ennyire az élete része legyen, de ha szóvá teszem, akkor le vagyok oltva. Meg azt mondja, hogy tútolom.
Kozben meg látom, hogy vannak olyan exek, akik soha többé egymás felé sem néznek.
Ő miért nem tudja ezt igy intézni?
Amúgy nem vagyok féltékeny, mert minden az en javamra szól. Inkább arról van szó, hogy én szeretném ilyen kozjatekok nélkül élni az életemet, mert köztük azért megy az adok-kapok, amitől már en érzem rosszul magamat. És nem értem, hogy miért van erre szükség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!