Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szólnál ezért vagy sem?
Figyelt kérdés
Barátnőm beteg egy hete itthon van tüdőgyulladás tüneteivel, antibiotikumos kezelést kap. Nem tud dolgozni se lemondta a vendégeit ma.
Ezt megértem, de akkor legyen beteg ahhoz is hogy szüleivel menjen vásárba nézelődni.
Ezt szóvá tennéd, hogy hogy is van?
2024. jan. 13. 22:10
11/12 anonim válasza:
Én is sokszor jelentettem beteget mert rosszul éreztem magam annyira hogy ne menjek be dolgozni de annyira nem hogy ne csináljam amit szeretnék és elmentem ide oda :D
12/12 anonim válasza:
Te, kérdező karácsony előtt még szakítani akartál vele. Bár minden karácsony előtt ezzel jössz már 7. éve :D
De basszus, már eltelt majdnem egy hónap!!! és nem szidtad a csajodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!