Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szólnál ezért vagy sem?

Figyelt kérdés

Barátnőm beteg egy hete itthon van tüdőgyulladás tüneteivel, antibiotikumos kezelést kap. Nem tud dolgozni se lemondta a vendégeit ma.

Ezt megértem, de akkor legyen beteg ahhoz is hogy szüleivel menjen vásárba nézelődni.

Ezt szóvá tennéd, hogy hogy is van?

2024. jan. 13. 22:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom... végül is az szerintem egy jó dolog, hogyha valaki beteg, akkor a munkában nem szórja szanaszét a bacijait!! Nyilván agyilag nincs toppon ilyenkor, szóval dolgozni nem olyan jó és nem is hatékony ilyenkor! Azért az nem ugyan az, mint sétálni egy kicsit vásárban...

Amúgy te féltékeny vagy, hogy nem veled van, vagy mi? Örülj neki, hogy nem akasztja rád sem a betegségét :D

2024. jan. 13. 22:14
 2/12 anonim válasza:
100%

Én nem tenném neki szóvá.

Ahogy írtad, beteg, szedi a gyógyszereit. Ő is biztosan azon van, hogy minél hamarabb gyógyuljon és tudja folytatni a munkát. Az, hogy a szüleivel elmegy valahova, meg megint egy olyan dolog, hogyha ez őt feltölti és jól érzi magát, nincs benne semmi rossz, függetlenül attól, hogy beteg. :)

2024. jan. 13. 22:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy hete beteg. Már kifelé megy belőle! Már csak egy pár jó szó, és pár nyugodt nap és sok pihenés van hátra a teljes gyógyulásig.
2024. jan. 13. 22:23
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
Na, covid alatt azon hisztizett mindenki, hogy kell a friss levegő. Milyen hamar felejtünk...
2024. jan. 13. 22:30
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Szegény inkább sétálgat tüdőgyulladással, hogy addig se kelljen veled összezárva lennie. Nem, én most inkább azt tenném szóvá, hogy miért vesz olyan dolgokat, amit a szüleimtől olcsóbban megkaphatunk? Miért eszik sokat, amikor az orvos is megmondta, hogy fogynia kell? Miért vesz mindenből többet, amiről még azt se tudja, szereti-e, mert nem próbálta? Miért nem takarít inkább, ahelyett, hogy vásározna? Hogy akar így gyereket, ha nem spórol házra? Miért megy haza 1 hónapban 1x a szüleihez, miért nem elég neki az én csodálatos családom? Miért nem anyámnak megy segiteni, ha már ennyire jól van? Igen, azt hiszem, ezeket tenné szóvá most🤔
2024. jan. 13. 22:41
 6/12 anonim ***** válasza:
97%
Hogy bírtad ki ennyi ideig, hogy nem jöttél ide szarral dobálni a "barátnődet"?
2024. jan. 13. 23:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Tehát lebaxnád, hogy betegen miért dolgozott hétvégén? Vagy hogy miért ment ki a piacra? Gondolom, mert utóbbi csak heti egyszer van, vásárolni meg betegen is kell.

Ha a szüleivel, akkor odaautókázott, gondolom a szokásos ottalvós. Akkor még már nem mindegy, ha vásározik is?

Vagy árulni segített?

Azt meg nem igen szokták megkérdezni, ha olyasmit akarsz mondani neki, hogy "Kiscicám, nem fogsz meggyógyulni, féltelek. Inkább maradj ágyban, csinálok neked húslevest meg kamillateát, és megnézünk egy filmet. Mihez lenne kedved?" Tudod, normális férfi valami ilyet mond. Nem még lebaxa, hogy minek mondta le fizető kuncsaftot.

Egy igazi vérbeli strizi veszett el benned, aki a xart is kidolgoztatja a nőjéből, ha az egészsége rámegy is, vagy beledöglik. Gondolj bele, tökéletes álommeló lenne neked!

2024. jan. 13. 23:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

😂 Már a címből felismerni.

Tedd neki szóvá, persze. Eggyel több csesztetés naponta meg se kottyan neki. Nagyon bírja, szerintem ezt élvezi.

2024. jan. 13. 23:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudo gyulladas eseten tevhit a folytonos fekves. Kell a seta es a friss levego !
2024. jan. 14. 00:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt megértem, de akkor legyen beteg ahhoz is hogy szüleivel menjen vásárba nézelődni.

Ezt szóvá tennéd, hogy hogy is van?"

Ezt a telibevert gusztustalan gondolkodást..hát kérdező ne legyél büszke magadra.

Szóval ha már gürizni nem tud, akkor ne csináljon mást se?

Egy hete otthon van, az ágyat nyomja, miért ne csinálhatna olyat, ami feltölti? Nem csak a hülye munka létezik. Támogatnod kellene a gyógyulásban, nem pedig leszólni, hogy nem dolgozik egyből ahogy jobban van.

2024. jan. 15. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!