Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat, elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Nem vedeni akarom magamat, de kb augusztus ota alig van koztunk szex, nagyon max havi 1x. Probaltam neki jelezni a problemat, nem volt eredmenye. Valoszinuleg azert, mert semmi kulonosebb oka nem volt a dolognak, mint hogy eltunt az ujdonsag varazsa, szerintem csak siman nem kivant. Aztan jott valaki, aki mellett ujra nonek ereztem magam.

Amit tettem, az rossz, de rajottem, hogy a baratom mellett sem maradhatok, mivel en igy egyaltalan nem vagyok boldog.

Szakitok vele. A kerdesem, hogy elmondjam-e, hogy megcsaltam.

2024. jan. 13. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Most már ne mond el neki, azzal csak újabb ráncot varázsolnál az amúgy is felhős homlokára, és senki nem érdemli meg, hogy belegázoljanak a lelkivilágába. De azért ha korrekt vagy csajszi, akkor lelépsz.
2024. jan. 14. 09:54
 12/14 anonim ***** válasza:
71%

Hát ha elmondod neki akkor vagy tanul a dologból és a következő barátnőjénél jobban odafigyel hogy törődjön vele -ami téged nem fog érinteni

Vagy nagyon bizalmatlan lesz ezután a nőkkel- rád haragudni fog, nagyon.

Igazából mindkettő esetben haragudni fog rád és fájdalmat okozol.

Én nem mondanám el.

És máskor tessék inkább előtte kilépni, hisz ilyen esetben úgyis a szakítás a vége ha nem sikerül megbeszelni,megoldani.

2024. jan. 14. 12:22
 13/14 anonim ***** válasza:
25%
Ne mondd el, mert többet nem fog megbízni a nőkben. De igen, szakíts mindenképp.
2024. jan. 15. 12:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mintha exem volnál :D Ő is félrekrt, azután jaj, szakítsunk. Köszi... Ezt illene fordítva.
2024. jan. 15. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!