Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat, elmondjam neki?
Nem vedeni akarom magamat, de kb augusztus ota alig van koztunk szex, nagyon max havi 1x. Probaltam neki jelezni a problemat, nem volt eredmenye. Valoszinuleg azert, mert semmi kulonosebb oka nem volt a dolognak, mint hogy eltunt az ujdonsag varazsa, szerintem csak siman nem kivant. Aztan jott valaki, aki mellett ujra nonek ereztem magam.
Amit tettem, az rossz, de rajottem, hogy a baratom mellett sem maradhatok, mivel en igy egyaltalan nem vagyok boldog.
Szakitok vele. A kerdesem, hogy elmondjam-e, hogy megcsaltam.
Hát ha elmondod neki akkor vagy tanul a dologból és a következő barátnőjénél jobban odafigyel hogy törődjön vele -ami téged nem fog érinteni
Vagy nagyon bizalmatlan lesz ezután a nőkkel- rád haragudni fog, nagyon.
Igazából mindkettő esetben haragudni fog rád és fájdalmat okozol.
Én nem mondanám el.
És máskor tessék inkább előtte kilépni, hisz ilyen esetben úgyis a szakítás a vége ha nem sikerül megbeszelni,megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!