Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat, elmondjam neki?
Nem vedeni akarom magamat, de kb augusztus ota alig van koztunk szex, nagyon max havi 1x. Probaltam neki jelezni a problemat, nem volt eredmenye. Valoszinuleg azert, mert semmi kulonosebb oka nem volt a dolognak, mint hogy eltunt az ujdonsag varazsa, szerintem csak siman nem kivant. Aztan jott valaki, aki mellett ujra nonek ereztem magam.
Amit tettem, az rossz, de rajottem, hogy a baratom mellett sem maradhatok, mivel en igy egyaltalan nem vagyok boldog.
Szakitok vele. A kerdesem, hogy elmondjam-e, hogy megcsaltam.
Nem kell szarakodni,vágd rövidre a dolgot.
-Figyi Jenő,hát csak mondani szeretnék valamit,tudod az van hogy tegnap megdugott a Jani. Tudod így hogy te már úgy sem kívánsz meg amúgy én is már csak vele akarom csinálni mert ő sokkal bikább,kanosabb pasi mint te meg sokkal nagyobb a farka is mint neked meg sokkal szupibb autója van mint neked meg sokkal szebb,új építésű lakása,meg milliós fizetése meg minden. Egy büdös nagy nulla vagy Jenő,a világ lúzere. Na kapd be én leléptem. Van pár Kőbányai a hűtőben,az a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!