Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat, elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Nem vedeni akarom magamat, de kb augusztus ota alig van koztunk szex, nagyon max havi 1x. Probaltam neki jelezni a problemat, nem volt eredmenye. Valoszinuleg azert, mert semmi kulonosebb oka nem volt a dolognak, mint hogy eltunt az ujdonsag varazsa, szerintem csak siman nem kivant. Aztan jott valaki, aki mellett ujra nonek ereztem magam.

Amit tettem, az rossz, de rajottem, hogy a baratom mellett sem maradhatok, mivel en igy egyaltalan nem vagyok boldog.

Szakitok vele. A kerdesem, hogy elmondjam-e, hogy megcsaltam.

2024. jan. 13. 20:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%
Csak ha terhes vagy.
2024. jan. 13. 20:34
 2/14 Noren1989 ***** válasza:
85%
Szimplàn szakíts, nem kell a megcsalással sértegetni.
2024. jan. 13. 20:40
 3/14 anonim ***** válasza:
54%
Ha lett volna egy csepp eszed elsőnek szakítottál volna vele és utána úgy szexeltél volna mással ahogy akartál volna. De nyilván eszedbe se jutott csak most amikor már megcsaltad,nyilván szánalmas vagy de legalább mond el neki hogy milyen gerinctelen voltál. Legalább tudni fogja hogy nem kár érted.
2024. jan. 13. 20:44
 4/14 anonim ***** válasza:
38%

Nem kell szarakodni,vágd rövidre a dolgot.

-Figyi Jenő,hát csak mondani szeretnék valamit,tudod az van hogy tegnap megdugott a Jani. Tudod így hogy te már úgy sem kívánsz meg amúgy én is már csak vele akarom csinálni mert ő sokkal bikább,kanosabb pasi mint te meg sokkal nagyobb a farka is mint neked meg sokkal szupibb autója van mint neked meg sokkal szebb,új építésű lakása,meg milliós fizetése meg minden. Egy büdös nagy nulla vagy Jenő,a világ lúzere. Na kapd be én leléptem. Van pár Kőbányai a hűtőben,az a tied.

2024. jan. 13. 20:45
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen fölösleges elmondani, de nagyon gyorsan szakíts vele, ha lehet, még ma. Jó volt, amíg jó volt, de sajnos neked már nem jó vele, nem vagy boldog. (Szerintem ő sem boldog veled.)
2024. jan. 13. 20:50
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Szakíts vele, ha nyomja a lelked mondd el. Velem volt hasonló régen és én elmondtam mert sztem engem jobban megviselt ez mint őt hogy eddig fajult a szitu. Ha nem bántad meg akkor viszont sztem fölösleges elmondani
2024. jan. 13. 20:57
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Szakits és felesleges elmondani
2024. jan. 13. 21:42
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem érdemes tudnia. Az csak jobban fájna neki. Rendezd magaddal ezt. Vele csak szakíts.
2024. jan. 13. 22:14
 9/14 anonim ***** válasza:
92%
Szakits és kész, nem kell még bele is rúgni, hogy megcsaltad..
2024. jan. 13. 22:54
 10/14 anonim ***** válasza:
79%
Komoly női társadalom. Előbb dugsz félre aztán szakitasz. Férfi tenné ezt akkor már meg lenne kövezve. Gratulálok!
2024. jan. 14. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!