Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vissza is kapsz, vagy csak adsz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza is kapsz, vagy csak adsz?

Figyelt kérdés

Amikor lemondasz valamiről, vagy csak simán megteszel a másiknak valamit, akkor azt ő vissza szokta adni valahogy máskép?

Vagy azt érzed hogy nem megérős, de legalább van valakid, és ezért megteszed?

2024. jan. 10. 07:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolat nem ilyen. Nem mericskelek minden gesztust, hogy akkor én ezt hol kapom vissza, nem vezetünk erről könyvelési. Osszessegeben kell azt érezni, hogy van adok-kapok és nem vagyok kihasznalva.
2024. jan. 10. 07:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért teszek meg neki/érte valamit, mert szeretem és örömet akarok neki okozni. Így (is) mutatom ki.

Cserébe azt kapom, hogy ő is szeret, és ő is kimutatja. Például megtesz nekem/értem dolgokat.

2024. jan. 10. 08:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem úgy működik ahogyan te hozzá állsz. Ha állandóan azt nézném, vagy ő, hogy mit kaptunk vissza, vagy eleve azért adnánk, hogy visszakapjuk akkor nem is lennénk valószínűleg együtt.

Szeretni kell egymást, tisztelni és az egyenlő bánásmódot preferálni, de nem kicentizni, felírni hogy:

"Én vettem neked drága órát én kérek drága ékszert!"

Azért adsz, mert szereted és ő azért adja vissza - kapsz valamit, mert szeret téged!

2024. jan. 10. 08:24
 4/8 anonim ***** válasza:
20%

Pedig jobb ezt egyenlően tartani. Csak a box olyan, hogy "jobb adni, mint kapni". De csak kapni se egészséges.

Jobb ezt kb. pontosan vezetni, hogy egál legyen.

2024. jan. 10. 09:59
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
A mostani kapcsolatomban így megy, de az előzőek közül volt olyan, kettő is, amikor én mindent megadtam, ők meg semmit és nem is értékelték.
2024. jan. 10. 10:39
 6/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Egy emberi kapcsolatban minél többet adsz, annál több jut neked.
2024. jan. 11. 18:16
 7/8 A kérdező kommentje:
6. Vagy nem. A átlag magyar nő pl sokat ad, minden házimunkát megcsinál, a gyerekkel is csak ő foglalkozik, még sincsen megbecsülve.
2024. jan. 11. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

6.

Ez nem logikus, maximum, ha az adással manipulálod, kenyerezed le a másikat és később duplán szeded be az ellenszolgáltatást. Pénzt kölcsönadni is csak uzsorára éri meg (vagy bármi mást "egy a háromba", ahogy a börtönbe mondják)

2024. jan. 11. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!