Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működni fog ez hosszabb távon ha a baráti köréből 1 ember mindenáron azon van hogy mi szetmenjunk?
Páromnak van 2 gyermekkori, elválaszthatatlan jó barátja... Közölük az egyik már az elejétől kezdve ellenzi a kapcsolatunkat még úgy is hogy nem is ismer engem és egy szót sem beszéltünk soha..
Rossz embernek akar beállitani a páromnak. Volt olyan hogy szakítottunk a párommal (más okokból) rövidebb időre és utólag el mondta a párom hogy ez a barátja akkor is tömni akarta a fejét mindennel hogy ne bekuljon ki velem.
Már azt is kijelentette hogy engem a párom ne vigyen abba a társaságba amibe ők vannak.
(nem mintha menni akarnék így)
Szóval aggódom hogy ez a kapcsolatunkra fog menni.
Volt már valaki hasonló cipőben?
Téged szeret.Lehet=képes balanszot tartani (a párod). Nem fogtok a barát miatt szétmenni.
Amúgy szerintem lehet simán féltékeny a párod barátja.
1. mert mostanában nem csak ővelük lóg, veled is tölt időt,így baráti társaságra kevesebbet fordít(hat), mint amikor még nem voltál neki (de amúgy ezzel nincs baj, csak úgy gondolja, hogy amit veled tölt, tölthetné a baráti társasággal is-----------szóval ő=párodhaverja ezen felhúzza magát,mert irigyli tőled azt az időt, amit veled tölt.
Vagy:
2.A párod barátja titokban meleg,és szó szerint,szerelmes jelleggel féltékeny,mert ő akarna a pároddal lenni (és ,,ha a párod az "övé" nem lehet,akkor senkié se legyen.")
Hát sajnos simán lehet, hogy vége lesz miatta, ha befolyásolható a párod. Nálunk vége lett, mert nem bírtak többen, elmondom, kinek mi volt az oka.
Két barátja: egyszer elmentek hárman inni és engem is hívott exem, és igazából ennyi, az volt a bajuk, hogy ott voltam. Aztán Valentin napon akartak ugyanezek a barátok közösen lolozni, exem meg mondta, hogy ő most velem ünnepel. Úgyhogy elkezdték mondani neki, hogy szakítson velem.
Bátyja: Nem éltek együtt. Sokszor csinált olyat, hogy csak úgy random felcsöngetett hozzá, ha épp unatkozott. Nem megbeszélve, hanem szó nélkül. Exem meg megszokta, hogy mindig beengedi, ezért beengedte akkor is, amikor én is ott voltam és nem is volt túl sok időnk, úgyhogy nem voltunk kettesben 5 percnél tovább. Megmondtma az exemnek, hogy ilyet többet ne csináljon, ha itt vagyok, ne engedje be, inkább beszéljünk meg egy talit, de ez nekem nagyon zavaró. A következő alkalommal nem is akarta beengedni, de a bátyja nem értette meg sehogy sem, úgyhogy átvettem én a kaputelefont és megkértem, hogy menjen el és letettem. Ő ezért mondta, hogy szakítson velem.
Anyja: Na neki nem véletlenül volt két válása és volt egyedül évek óta, mert olyan személyiség, hogy neki ne mondja meg senki, hgoy mit csináljon. Exem meg normális ilyen szempontból, hogy mi meg tudtunk beszélni dolgokat és néha megcsinált olyat értem, amihez nem volt kedve, ez persze kölcsönös volt. Az anyja erre szólt be, hogy miért van csicskáztató lánnyal.
Egyszer összevesztünk valamin és azzal próbálta bebizonyítani, hogy szeret, hogy elmondta, hogy milyen jófej, mert mindenki sulykolja belé, hogy szakítsunk, ő meg ennek ellenére kitart mellettem. Ekkor mondta el, amit leírtam. Másnap hatott a sulykolás és ki is dobott.
Szerintem az egyetlen megoldás az lenne, ha 100%-osan melletted állna és nem beszélne vele, mert csak így tud téged választani, mindkettőtöknek nem lehet jót tenni, mert teljesen mást akartok.
"Amúgy mielőtt a párommal össze jöttem, ez a barátja aki nem kedvel engem lajkolgatta az összes képem Facebookon"
hamarabb udvarolt neked meg sem nyitottal fele.. es ossze jottel a baratjaval raadasul,ez egy komoly utalatot valtott ki belole.
Szerintem is az van, hogy nagyon bejössz a havernak is. Nyilván ezt a pároddal nem beszélte meg és hatalmasat csalódott mikor nem vele, hanem a barátjával jöttél össze. Hány évesek vagytok? Eléggé ovis szint ez, max ilyen 16-18 éveseknek tudom ezt elnézni, de felnőtt embernek nem.
Amikor a férjemmel találkozhattunk, akkor a legjobb barátja nagyon utálatos volt velem. Pedig akkor ő már 30+ volt. Nekem nagyon rosszul esett, hogy állandóan piszkált, oltogatott, bántott, csak mert - valószínűleg - nem voltam neki szimpatikus. Voltak nagyobb, veszekedésbe torkolló esték, amikor egyszerűen képtelen voltam eltűrni azt a stílust ahogyan beszélt velem. Egy darabig kerültem az illetőt. Mondtam a férjemnek, hogy ő nyugodtan találkozzon vele, beszéljen vele, nem érdekel, de én nem szeretnék vele egy légtérben lenni. Nem hoztam a férjemet kellemetlen helyzetbe, és állítottam két tűz közé, mert a haverja egy kretén volt akkoriban. Hogy mi volt az oka? Fogalmam sincsen. Azt tudom, hogy a férjem exnőjét (azt mondjuk jogosan!) nagyon nem kedvelte, utálták egymást. Gyanítom, hogy hozzá hasonlított engem is. Aztán eltelt olyan 5 év és ma már jóban vagyunk. Én elfelejtettem azt a viselkedést, ő pedig egy idő után felengedett és kénytelen volt engem elfogadni. Akármennyire sem tetszett neki, hiszen a legjobb barátja engem választott. Egyébként a férjem nem is gondolkozott szakításon emiatt. Ha szeret téged igazán, akkor ilyen eszébe sem jut.
Ilyenkor szokott az lenni a másik oldalról a sztori hogy:
"a barátom panaszkodik hogy a nője milyen kiállhatatlan, ezt csinálja, azt csinálja, mondtam neki hogy jobbat is találna egy ilyen mérgező kapcsolatnál, hagyja a nőt, úgyse fog változni"
Nyilván ha tényleg így van azt úgysem fogod ide leírni.
Én azt javaslom gondolkozz el alaposan mi a probléma a kapcsolatotokban, nyilván nem ok nélkül volt az a szakítás sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!