Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működni fog ez hosszabb távon ha a baráti köréből 1 ember mindenáron azon van hogy mi szetmenjunk?
Páromnak van 2 gyermekkori, elválaszthatatlan jó barátja... Közölük az egyik már az elejétől kezdve ellenzi a kapcsolatunkat még úgy is hogy nem is ismer engem és egy szót sem beszéltünk soha..
Rossz embernek akar beállitani a páromnak. Volt olyan hogy szakítottunk a párommal (más okokból) rövidebb időre és utólag el mondta a párom hogy ez a barátja akkor is tömni akarta a fejét mindennel hogy ne bekuljon ki velem.
Már azt is kijelentette hogy engem a párom ne vigyen abba a társaságba amibe ők vannak.
(nem mintha menni akarnék így)
Szóval aggódom hogy ez a kapcsolatunkra fog menni.
Volt már valaki hasonló cipőben?
11
Nem olyan egyszerű az hogy kinek kéne vagy nem kéne hinni.
Ott van pl a családi titkok szorozat az is erről szólt régebben.
13
Nem azt mondtam hogy a kérdezőt fogja kitenni, csak azt hogy nem lesz ez olyan egyszerű menet. És is együtt maradtam a barátnőmmel, de elég nagy balhé kellett hozzá, hogy ki iktassa a barátnőjét.
valószínűleg baj van veled sry...
de velem is ez volt munka társak mondták hogy dobjam ki a csajt mert dilis ...
én el se mondtam ezt a csajnak végül ő dobott ki, és így utána mostanra hogy le menet a sértődés és tiszán látok nem vagyok el fogult egyik irányba sem a csaj tényleg bolond volt és aranyos mindent össz vetve munkatársaknak igaza volt.
veled is lehet vmi baj amit ők látnak kívülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!