Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fétises lenne vajon?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy sráccal pár hónapja. Eddig minden tökéletes, de furcsa, hogy mennyire rá van kattanva a vádlimra. Sportolok, vékony vagyok, de a vádlim genetikailag vastag, nem tudok mit csinálni vele. Már párszor megjegyezte, hogy mennyire tetszik neki, direkt olyan ruhákat javasol, amik kiemelik, sőt, arra is megkért, hogy minden edzés végén (heti 4-5x járok) vádlizzak. Mondtam neki, hogy akkor vastagodna, de azt mondta nem bánná, jó a genetikája a lábamnak, használjam ki, hogy nem piszkafa és tegyek érte, hogy még látványosabb legyen.

Én gondolom túl, vagy ez már fétis-szintű dolog?

25n

2024. jan. 9. 19:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%
Lehet tényleg csak jót akar. Kép nélkül nehéz megmondani.
2024. jan. 9. 19:19
 2/13 anonim ***** válasza:
21%
Nem hiszem hogy ez miatt aggódnod kellene. Ez még szerintem tolerálható dolog, amig normálisan bánik veled.
2024. jan. 9. 19:31
 3/13 anonim ***** válasza:
28%
Én is imádom a szépen kidolgozott lábat. Miért baj az ha neki is tetszik? Fétises… ha szopná a lábujjad meg lábbal kellene kiverned neki te észlény. :D
2024. jan. 9. 19:37
 4/13 anonim ***** válasza:
33%
Fétis.
2024. jan. 9. 19:44
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is mániákus és onnan szedem, hogy már megváltoztatna, hogy méginkább bele bolonduljon a vádlidba. Te nem is vagy igazából fontos, csak az a testrészed és ha hallgatsz rá akkor jönnek el a lábfétises kívánságai.
2024. jan. 9. 19:48
 6/13 A kérdező kommentje:

[link]

Egy ilyen vastagságú lábat tovább edzenétek?

2024. jan. 9. 20:04
 7/13 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem ne eddz tovább a vádlidat, hanem legyél egyszer mezítláb és tedd a közelébe a lábadat, majd kérdezd meg tőle: "Hogyha bármit tehetnél a lábammal, akkor mit tennél vele?".

Majd nézd a reakcióját, a válaszát.

2024. jan. 9. 21:01
 8/13 anonim ***** válasza:
65%

Ez abszolút nem vastag.

Ilyen lenne nekem nőként,összetenném a két kezem.

2024. jan. 9. 21:01
 9/13 anonim ***** válasza:
73%

Nem hinném hogy fétis vagy ha az akkor ártalmatlan.

Akkor nekem is fétisem van? Imádom ha egy nő úgy öltözik hogy kint van a válla és vagy a háta a ruhából.

Nyilván nem ilyenkor télen.

2024. jan. 10. 08:27
 10/13 anonim ***** válasza:
64%

Mi a baj azzal ha valakinek fétise van amúgy? A karót nyelt pitsák most lapozzanak tovább!

Te is megnézel valamit egy férfin pl a seggét akkor most ÚriSteeN sEgGfÉtisEs!!!

Feljön az ember gyakorira és agyfszt kap 2 perc alatt 😀

2024. jan. 10. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!