Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenéznétek a barátnőtöket, ha nem szerzi meg a diplomáját?
Tegyük fel, nektek elsőre sikerült, minden egyéb akadály nélkül megszerezni az egyetemi papírost... de a barátnőtök nem fejezi be tanulmányait, helyette dolgozna, vagy elvégezne egy felsőfokú szakképzést.
Mennyire vennétek komolyan a lányt a továbbiakban, hosszú távon akarnátok vele tervezni a jövőben?
Mennyire számít manapság egy diploma? Csak akkor lehetek mások szemében értékes munkavállaló/ember, ha van egy diploma a zsebemben?
Én pl.olyan fősulira járok amit nem én választottam hanem a szüleim, sajnos nálunk a szülők diktálnak.Én szivesebben tanultam volna vmi szakmát akár többet is.Vagy másmilyen fősulit,de azt leszólták a szüleim.Nekem nehezen megy és mivel hagyományosban kezdtem és közben bejött ez az új rendszer így mégnehezebb,mert a hagyományosokat már lesz*rják a suliban.Annó át akartam jelentkezni,de a szigorlat miatt sokan lebeszéltek, és most ott tartok h. fogalmam sincs hogyan fogom befejezni,mert kell a középfokú szakmai nyalv(én meg nehezen tanulom az idegen nyelveket), a párom nem néz le és nem is tenné, ha boldogulok az életben akkor minek parázni, ha emiatt nem találnék munkát és nem is keresnék akkor lenne probléma.De a hapárodnak van lehetősége munkát találni és jó is abban amit csinál,akkor inkább irigyelni kellene, h. boldog abban amit csinál és nem a környezetnek és a társadalomnak akar megfelelni, hanem a saját életét éli úgy ahigyan azt ő szeretné.Ez kevés embernek adatik meg.Egy fősulira vagy egyetemre könnyű bejutni(bizonyos szakokra),ha ő bejutott valahová,ami nehéz iskola,akkor biztos okos és diploma nélkül is boldogulni fog.
Ne itéld el, hanem szeresd azért amilyen,ha így nem tudod elfogadni,akkor nem vagytok egymásnak valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!