Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy a hétközna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy a hétköznapok nehézségeit ne rajtam töltse ki?

Figyelt kérdés
Párom sokszor rosszkedvű, túlterhelt, negatív. Ilyenkor hazajövök munkából, és már látom rajta, hogy megint rossz napja van. Olyan a hanglejtése, a mimikája, minden. En ezt nagyon rosszul viselem, mert sajnos olyan vagyok, aki könnyen átveszi más érzelmeit. Sokszor konfliktus is van belőle. Megkérdezem, mi baja van, azt mondja semmi, és ezen megy a vita. Ne kérdezzem meg, vagy mit csináljak? Rossz ránézni ilyenkor, nem bírok így lenni, hogy azt se tudom mi baja van, csak látom, hogy valami nem oké. Nem lehet hozzászólni, ő se szól hozzám.
2024. jan. 8. 19:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%

Vannak időszakok amikor minden ember szeretne befelé fordulni. Egy toleráns társ ilyen kor nem kérdezősködik, hanem láthatatlanná válik, és mégis kéznél van ha a másiknak szüksége van rá, amig az feldolgozza azt amit kell.

Miért nem lehet ezt észre venni? Miért mint az elefánt akkor is csak azért is a saját érdeke..

Nálunk mindig-szó szerint mindig tudja, hogy mikor van szükségem hogy magamba forduljak, és mindig-férfi létére-tud türelmes lenni, és megvárni, hogy nyissál és elmondja mi foglalkoztat, vagy ha bánt valami.

Te nőként miért nem tudsz így közelíteni a helyzethez?

2024. jan. 8. 21:13
 12/20 A kérdező kommentje:

11#

Ha ismernéd, nem írnád ezt. Ő soha nem nyílik meg,várhatnék arra akármennyit. Ő tipikusan az a magába forduló, aki belülről emészti magát, és hiába kéred szépen, csúnyán, vársz türelemmel, akkor se mond semmit.

2024. jan. 8. 21:16
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, miért vagy még vele?
2024. jan. 8. 21:27
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

12 A férjemnél zárkózottabb ember nem létezik-ill. biztos létezik, csak én még nem találkoztam vele .

Valószínűleg elég nagy horderejű dolgok lehetnek. Légy türelmes.

2024. jan. 8. 21:51
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél olyan aki könnyen átveszi más érzelmeit. Neked belül is stabilnak kell lenned, szóval szedj fel valami bölcsességet, állítólag vannak erre könyvek és előadások is :)
2024. jan. 8. 22:24
 16/20 A kérdező kommentje:
15# ez jó ötlet, köszönöm.
2024. jan. 8. 23:28
 17/20 anonim ***** válasza:

Kedves, aranyos kérdező.

Nem én járok a te cipődben, nem én járok a te utadon, nem én èlem meg a mindennapjaidat, de ilyenkor szokták mondani, hogy, még kell hallgatni a másik felet is, hogy ő mit mondd, miért iiyen a viselkedése?

Lehet, hogy valaki másnak megnyìlna, csak neked nem.

Az is lehet, de én csak tippelek, fingom nincs, hogy kevés a szex és ezért van befeszülve, csak valamièrt nem működik a kommunikaciò.

(Kérdező, Tudnàl adni 40 millió forintot? Házat akarok venni)😁

2024. jan. 9. 06:29
 18/20 anonim ***** válasza:
71%
Ott már más befigyelgetett te kis naiv. Rajtad adja le, kötekedik,nem szól hozzád,stb gondolkodj el rajta mikor és miért is viselkedik igy egy ember. Például ha engem felbacnak az utcán vagy a melóba vagy bárhol attól még nem fogok a párommal úgy viselkedni mint a kutyával mert külön tudom tenni hogy ne rajta adjam le mivel nem ő bacott fel.
2024. jan. 9. 07:09
 19/20 anonim ***** válasza:
48%

Szakíts hiszen nem szeret téged és mégcsak nem is becsül meg.

Szeretnél segíteni rajta, támaszt nyújtani és inkább leolt téged ahelyett, hogy bizalmat szavazna neked, vagy szakemberhez fordulna ha depressziós. Bár lehet van más személy az életében már, mint ahogy írta a 18-as és egyelőre tudja eldönteni, hogy kit válasszon kettőtök közül, de inkább felé húz, mert rajtad tölti ki a frusztráltságát. Ha legalább tisztelne akkor nem rajtad vezetné le, de tényleg. Szakíts vele minél hamarabb!

2024. jan. 9. 08:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez mennyire állandó? Mert nálunk is van időszakosan, ami bár zavaró, NORMÁLIS!

Te életedben nem dolgoztál olyan helyen, ahol olyan a légkör néha, meg olyan nehéz komplikált túlbonyolított szrt kell megoldani, hogy legszívesebben felkötnéd, aki kitalálta.

És igen, ilyenor stresszes vagy, morogsz, a tköd kivan mindennel. Ez az élet, bármennyire nem tetszik egyeseknek.

Nem mindenki nyaralgathat a Bahamákon, vagy lazulhat itt-ott munka címén.

2024. jan. 14. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!