Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért szakítsak a barátommal?
Figyelt kérdés
Néztük a tv-t, és elkezdtem neki beszélni valamiről, amit a tv-ben néztünk, és erre azt mondta mit dumálok állandóan, nem is lehet tőlem hallani a tvt. Előtte nem is beszéltem semmiről, csak megjegyzést tettem egy olyan dologról, amit a tv-ben láttunk.2024. jan. 7. 21:16
11/14 anonim válasza:
Máskor is ennyire türelmetlen, ingerült? Az a baj, hogy tényleg ez egy intő jel, agresszióra utal. Sok bántalmazó ordítja le a párját, aki már retteg megmukkani is, szinte teljes önfeladásban él tojáshéjon lépkedve, vigyázva nehogy a párja beguruljon ismét.
13/14 anonim válasza:
Hát ha velem igy beszélne,hogy "mit pofázok",először is pofánb*sznám,majd otthagynám:)
14/14 anonim válasza:
Ugyan ez nem mentség arra hogy kiabál.
De sokan vannak úgy, hogy mikor néznek valami, akkor figyelnek, és nem szeretnek kizökkenni a filmből.
Lehet neked is oda kéne figyelni erre,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!