Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miért nem tesznek ki fotót facebookra az élettársukról?
Két kapcsolatom volt tiniként, én akkor posztoltam az exeimről képet. Nos az első még csak be se lájkolta (szívecskézés akkor még nem volt), ő mondta, nem tesz ki semmit, mert nem posztolós típus, a profilképe is "jól bejáratott". A második se akart tenni képet, mert azon izgult, hogy nem meri majd megkérdezni a haverját, hogy csinál-e rólunk közös képet, mert ő szelfit nem akar. A vicces, hogy egy lány volt a borítóképe sokáig, akibe szerelmes volt, még csak nem is jártak, és nem is közös volt, hanem a csajnak az akkori profilképe.
Nekem ezek olyan megalázóak voltak, hogy mindig csak én posztolok, hogy eldöntöttem, hogy leállok vele. Azóta nem posztolok közös képet. De én mindig olyannal jártam, aki szintén nem posztolt rólam. Nem tudom miért... Pedig amúgy néhányat szívesen megosztanék, de nem alázom meg magam többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!