Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert erzem ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Napok ota jar valamin az agyam..3 honapja van egy baratom semmi problema nincs, par hete meglepett egy gyonyoru nyaklanccal azt mondta mindig is akart venni egyet annak akit ugy erez h o az igazi. Par napja nezegettem a regi kepeit es talaltam egy kepet amire az volt irva a volt baratnojevel hogy mindenem, meg szerelmem , stb.. velem ha tesz is ki kepet sose ir ra ilyet.. tudom nagyon gyerekes ez a felfogasom, es semmit se szamit vagyis nem kene h szamitson.. de rosszul esik elegge.. fura nekem. Mert nekem is jol esne h ilyeneket irna a kepekre..

Nem tudom hova tenni, lehet csak en agyalom tul az egeszet.

Mit gondoltok?

2024. jan. 7. 08:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom hova tenni a viselkedeset, ez a kepes sztori a mult volt, akkor meg kepbe sr voltam. Csak nem ertem ha annyira szeret engem, sot jobban mint barkit akkor nalam ezek mert hianyoznak..

Lepett meg a semmibol viraggal ami viszont nagyon jol esett

2024. jan. 7. 10:10
 12/16 anonim ***** válasza:
33%

11 3 hónap egy embernél kevés arra, hogy mély érzései legyenek, olyan szavakkal dobálózik az illető ami évek alatt érlelődik meg egy emberben, és akkor is nehezen mondja ki, mert mélyen vannak benne, és nehezen tudja az ember az ilyet kifejezni. Eleve ennyi idő alatt még csak megkedvelni lehet valakit, de megszeretni nem.

A virág meg egy szimpla kellék, amit az előadáshoz használ. Nem kell hasra esni tőle.

Nagyon nagyon naív vagy.Ami nem baj, csak az, hogy egy hétpróbás farkassal találtad szembe magad. Gondolom fiatal is 18-30 között A válaszaidból is látni.

2024. jan. 7. 10:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem ertem miert kell a pasid multjat kutatni...

Kell az neked h szarul erezd magad es hulye kerdeseket tegyel itt fel? Raadaskeppen osszevisza mindenfele valaszt kapsz ...

Orulj az ajandeknak es becsuld meg a jelent.

A mult elmult nem erdemes szot fecsetelni ra

2024. jan. 7. 11:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit ellentétesen érezhető, mert kevés lehet a 3 hónap és közben mégis egyéb nagy szavakkal illette a nyakláncot. Fickóként egyetlen érzésem van: talán nem akarja ugyanazokat a módszereket csinálni és azért előző szerelemre emlékezni. Mert ez új és más.

Engem például szétszedtek párommal, hosszú idő után tért vissza, még a saját kapcsolatunkból sem hozott vissza régi szavakat, minden teljesen új lett, és ezekre a dolgokra megkért engem is. Tehát a kérése alapján én se nevezzem őt a régi becenéven.

35/F

2024. jan. 9. 14:03
 15/16 A kérdező kommentje:
14 es, igen ertelek :) igazad lehet
2024. jan. 9. 15:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Tévúton jársz. Komolyan pár közösségi médiában korábban feltöltött kép miatt nyomorogsz?! Egyszerűen túl nagy jelentőséget tulajdonítasz neki, fogalmad sincs mi volt akkor a fejében, és változhstott is azóta azzal kapcsolatban, hogy kipakolja e az életét. "Ezek miért hiányoznak"... eh én két kezem összeteszem, ha a párom nem használ social médiát! Ne azt nézd! Most mibe telik oda kiírni egy mondatot, komolyan?? Semmibe! Lehet akkor épp az jutott eszébe, most meg épp nem. Lehet az akkori barátnője ilyen social médiában nyáladzó, magát mutogató csajszi volt és vele épp így tette... vagy mit tudom én, szerintem ez jelentéktelen dolog és nagyon felszínes, ha ezekben méred a szeretetet + nyaklánc, virág... nem ez mutatja, hogy valaki szeret-e téged.

Szerintem azt nézd, hogy te a mindennapok során szereted e őt, megbecsülve érzed e magad, érzed-e, hogy figyel rád, törődik veled, és te is ezt szeretnéd-e tenni...

2024. jan. 20. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!