Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy azert szakitottal mert nagyon keves volt a szex? Nehez volt kilepni?
Nekem volt egy kapcsolatom, ahol kéthetente volt egy darabig aztán mindig kevesebbszer. Majd jöttek a viták és volt belőle már 2 hónap is. Alacsonyabb volt a libidója eleve és az hogy emiatt veszekedtunk csak rontott a helyzeten. Azt állította ha majd egyszer nem
leszek ilyen szolid lánka úgyis fogok pasizni, mert nem fogok bírni magammal. Idővel szakítottunk főleg emiatt és tényleg nem bírtam volna vele. Viszont abban nem lett igaza hogy megváltoztam volna. Annak hogy vége lett már több mint 4 éve, azóta egy férfival voltam, aki 3 éve a párom. Bár ennek nincs jelentősége.
Igen, már gondolkodtam rajta.
Sajnos ez egyre több vitát szül, ami még kevesebb szexet eredményez. Amikor felismerte a hatalmát a szexben, elkezdte "jutalomként árulni".
Szerintem ez már a legalja, azóta még ritkább. Kb 1-2 havonta 1 alkalom.
3 év kapcsolat után... mindketten 28 évesek vagyunk.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!