Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társas magány, hogyan tovább??
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ha magányosnak éreznétek magatokat egy kapcsolatban, mit tennétek? Van 3 gyerek, igazából sose volt nagy bujos, ölelő, csókolózó a férjem, de hogy a gyerekek nagyobbak, hiányzik, hogy érezzem a törődést, eddig lefoglalt a gyerekekkel való gondoskodás. Most már borzasztó magányos vagyok mellette. Többször mondtam neki, de a válasz az, hogy ő ilyen. Lehet így hosszútávon élni egy kapcsolatban, hogy nem érezzük, hogy a másik szeret? Szüksége van rám munkában, gyereknevelésben, bármi segítség ben, kielégítésben, de semmi másban, ha én nem elegültem ki szexbe, azon nem bánkódik, sose zavarta. Minden kapcsolat ide jut vagy csak nem illünk össze?jan. 6. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!