Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem tudja megfogalmazni,hogy miért nem tetszik neki egy nő,akkor valójában tetszik neki csak nem mondja ki?
Figyelt kérdés
Férfiaktól kérdezem ezt elsősorban. Hátha sikerül megérteni a férfi logikát. Például van egy nő ismerősöd,de párkapcsolatban élsz,a barátnőd rákérdez,hogy tetszik e a nő ismerősöd. Te azt mondod nem tetszik,de azt hogy miért azt nem tudod megmondani. Na ilyenkor valójában mi zajlik a fejetekben tudna nekem erre valaki válaszolni?!2024. jan. 4. 12:10
2/11 anonim válasza:
De minek teszel fel ilyen hülye kérdéseket?Balhézni akarsz?És ha tetszik neki, akkor mi van?
Ha nem tetszik neki, miért fontos az oka?Ha azt mondaná, hogy tetszik neki, akkor is megkérdezed miért?
3/11 Laylah válasza:
Nőként kérdezem, hogy tudtok így élni, hogy ennyit kombináltok?
4/11 anonim válasza:
"a barátnőd rákérdez,hogy tetszik e a nő ismerősöd"
Miért kérdez rá? Nincs más témája/dolga? Látott/hallott valami furcsát vagy gyanúsat?
5/11 A kérdező kommentje:
Mindig is irigyltem azokat az embereket,akik nem gondoltak túl semmit. Sajnos én azt kaptam az élettől, hogy nem tudok bízni az emberekben. És így elég nehéz párkapcsolatban élni. Hiába próbálok ezeken az érzéseken úrrá lenni nem megy. Állandóan túl gondolok mindent.
2024. jan. 4. 12:42
6/11 anonim válasza:
Szerintem ez azt jelenti, hogy annyira nem érdekli a nőt, hogy annyira sem nézi meg, hogy meg tudja fogalmazni, mi nem tetszik neki benne. Úgy összességében meg nem. Lehet, hogy ha venné a fáradtságot és megnézné magának, akkor meg tudná fogalmazni. De komolyan amúgy meg minek kell ilyeneket kérdezgetni? Az ilyen beszélgetésekből szokott aztán jó kis balhé lenni, ha a pasi azt meri mondani, hogy tetszik neki a kérdéses nő :D
7/11 anonim válasza:
Téged miért nem érdekel az, ami nem érdekel?
Mármint azon kívül, hogy nem érdekel. Legalább 5 mondatban indokold meg.
8/11 anonim válasza:
Miért? mert nem jön be, nem vonz. Ennyi. Felseleges apró részletekbe belemenni, mert nem az az oka.
9/11 anonim válasza:
5: nem kötelező kapcsolatban élni.
10/11 anonim válasza:
9 - Aki túlgondolós, az minden helyzetben az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!