Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mostani barátom, soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani barátom, soha nem csinál olyat,ami neki nem tetszik, nem akarja megcsinálni,ezért rendszeresen vannak súrlódások. Sokszor azért nem akar velem lenni,mert,hogy mindig pofát vágok. Ez férfi hiszti?

Figyelt kérdés
Ilyen,hogy vigye ki ezt,vegye le onnan azt,takarítson,csináljon bármit, az Úr istennek sem lehet rávenni..Most sem segít semmiben,hogy ünnepre gyönyörűen helyén legyen minden. Tegnap megint morogtam valamiért,hogy azt miért nem teszi a helyére (övé volt a cucc),bevágta a durcit, tegnap óta. Kérdeztem tőle,hogy mi a baj? 4 alkalommal is elkérdeztem,mire azt mondta,hogy azért nem szeret bejönni hozzám a konyhába sem,vagy bármelyik szobába,ha ott vagyok,mert nem tudja,miért fogom lebaszni,vagy milyen pofát fogok vágni..Na ezen egy kissé fel is kaptam a vizet,most pedig én sem beszélek vele. Még neki áll feljebb,amikor utána is én takarítok...nem fogok becsicskulni teljesen,ami az övé rakja el. Nektek mi a véleményetek erről?
2023. dec. 19. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
28%

Kevés férfi tűri el, hogy folyton csesztesse egy sárkány.

Bocsi, de ez az igazság 🤷‍♀️

44N

2023. dec. 19. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondta,hogy azért nem szeret bejönni hozzám a konyhába sem,vagy bármelyik szobába,ha ott vagyok,mert nem tudja,miért fogom lebaszni,vagy milyen pofát fogok vágni.."

Ezzel védekezik, de ez áll fenn:

"Ilyen,hogy vigye ki ezt,vegye le onnan azt,takarítson,csináljon bármit, az Úr istennek sem lehet rávenni.."

Nem illetek össze, ő egy lusta disznó, de te rád beszél, hogy hisztis hárpia vagy.

2023. dec. 19. 21:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Tegnap gyűjtöttem össze a szobában a szennyes ruháit. Lent voltak a földön. Úgy jött oda hozzám,hogy megcsókoljon,hogy rájuk taposott,és azokon ácsorgott...Milyen dolog ez.Mondom nem látod? Nem,nem vettem észre..mindenre ez a válasza..
2023. dec. 19. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:
94%

Az igazság az hogy ha egy faszi nem lusta dög, akkor nem csesztetik.

N 31

2023. dec. 19. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ti k.rvára nem passzoltok össze. Sem személyiségben, sem más téren. S nincs meg köztetek a megfelelő érzelmi kötelék sem, hogy alkalmazkodni tudjatok a másikhoz.
2023. dec. 19. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
De cuki, időnként ad egy csókot az ingyencselédnek. Szólj neki, hogy menjen el felnőni. Te meg keress egy értelmes fickót.
2023. dec. 20. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.