Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nárcisztikus viselkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nárcisztikus viselkedés?

Figyelt kérdés

5 év után mentem vissza pár hónapja dolgozni gyerekek után. Amióta visszamentem, a férjem "elvarja" persze nem nyíltan hanem burkoltan, hogy én minden üzenetre azonnal válaszoljak. Pl. Ha egy órán keresztül nem vagyok elérhető akkor már zokon veszi, ha utólag mondom hogy pl egy kollegammal beszélgettem es közben nem telefonoztam. Szerinte ha ő valakivel beszélget attól még ő válaszol nekem. Tegnapi sztori is ez volt, próbálom atadni:

Ő: sok munkád volt?

Én:nem. Itt volt kolléganőm, beszélgettünk.

Ő: aha...

Én: mit aha?

Ő: mindegy. Csak én mindig válaszolok ha írok neked, szerintem ez udvariatlansag, hogy nem válaszolsz. stb stb.

Én: én meg arra figyelek amit csinalok, ha beszélgetek valakivel akkor nem a telefont nyomkodom.

Ő: hát volt már olyan hogy a gyerek sirt te meg még válaszoltál anyadnak.

Én: én ha veled beszélgetni akarok akkor sem telefonozok, te vagy az aki még aközben is a telefont nézed.

Kicsit úgy érzem hogy ezzel ellenorizgetni akarsz hogy a munkahelyemen vagyok es 1 órát ha nem reagalok az mar baj.

Ő: nem mondtam ezt en csak elmondtam a véleményem. De akkor mostantól kussolok es nem szólok egy szót sem.

Nagyjából ez a lényege, és most még utána ő van megsértődve 😔 én próbáltam úgy viselkedni mint máskor, vele. Nem foglalkozni a dologgal. De már elbizonytalanit, hogy ő tényleg nem azért mondta mert nem beszélgethetek 1 órát valakivel zavartalanul?

Hanem csak elmondta hogy ő mindig válaszol nekem.

2024. jan. 4. 07:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak most kezdte el ezt, lehet hogy "kiokosították" nemrég, hogy a nők a munkahelyen így meg úgy, az összes nő, így meg úgy, meg ő tudja mert vele is ez történt a barátnőjével és a szomszédja kutyájának az előző gazdájának a felesége is a munkahelyen gruppenezett, stb észosztások. De ha mindig is ilyen volt akkor lehet kontrolláló.
2024. jan. 4. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!