Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az elejétől kezdem, van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elejétől kezdem, van egy párom 4 éve és 5 hónappal ezelőtt megszületett a kislányunk. Nos, a szüleivel egy udvarban lakunk és eléggé megromlott a viszonyunk, az anyóssal mióta megvan a babánk mondjuk ki rám és a gyerekre telepedett(folytatás lent?

Figyelt kérdés
konkrétan úgy viselkedik, mintha az Ő gyereke lenne, rosszindulatú is, és önző mert nem nézi a gyerek érdekeit csak a kifelé mutogatás, hogy Ő nagymama pl. fotózgatás vakuval a pár hónapos gyerek szemébe, mert ő mindenkinek fotót akar küldeni, meg a gyerekkel való rohangálása (hogy kb le sem teszi amikor nálunk van) pedig a baba ki is feszíti magát, hogy éppen nem jó neki. Meg meg etetni sem tisztába sem teszi amikor órákig fent van nála a baba. Ezt sem veszi figyelembe. Meg hogy mikor és épp hova megyek a babámmal ebbe is beleszólnak. Tudnám még sorolni. A párom 2 tűz között van, de őszintén úgy érzem, hogy inkább ellenem mint mellettem. A kapcsolatunk emiatt ment teljesen tönkre. Ha elmesélem neki, hogy nem tudok igy itt élni akkor azt mondja, hogy Én mar megint kezdem és neki elege van ebből. Sőt azt is elfogadná ha elmennének VISZONT Ő nem tartana velünk, hanem maradna tovább itt a szüleivel! Szerintetek ez egy őszinte kapcsolat? Mi a tanácsotok mitévő lehetnék? Házam sajnos nincsen, de hosszútávon ez így nem fog működni. Szóval lehet lépnem kene?! Mik lehetnének a lehetőségeim? A kisbabámat nem hagyom neki mellettem van a helye! Senki nem tudja pótolni azt a gyermeknek mint az anyukája!

jan. 4. 00:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ismerős ez a pökhendi stílus, ahogy egy proli kérdező minden válaszadót kioszt, aki nem olyan szemellenzősen látja a kismama helyzetét, mint a jólétbe beházasodott, kihaénnem úrhölgy.
jan. 4. 23:14
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondd ezt anyósodnak: " Mama, azt akarja, hogy szétmenjünk a fiával és fogjam a gyereket és elmenjek? Mert, ha nem vesz vissza, bizony ez lesz!"

Te meg állj a sarkadra, ha 2éves lesz a kicsi,menj vissza dolgozni, szedd össze magad és lépjetek le. Addig meg szorítsd össze a fogad, legyél határozott és tarts ki. Egy anyának sokmindent el kell viselni, lehetne rosszabb is a helyzetet pl. ha egy alkoholista állat lenne a férjed, ez a vén szipirtyó nem a világ vége, állj ki magadért és a gyerekedért!

jan. 5. 10:18
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet szülés utáni depressziód van. Ha nem fogytál terhesség óta, de lehet akkor is, ha fogytál, el kellene menned csináltatni egy teljes vérképet, kiemelt figyelemmel a TSH, T3, T4, Anti-tpo szintedre.

Ha a pajzsmirigyeddel baj van, akkor a feje tetejére is állhat mindenki nem leszel boldog. Én azzal kezdeném.

jan. 5. 11:12
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ezt csak azért mondom, mert nekem ez a bajom és hasonlóan ki vagyok attól, ha anyósom csak ránéz a gyerekre.
jan. 5. 14:24
 25/26 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak ilyen anyósok.És ilyen"férfiak"akiknek az anyjuk a szent és sérthetetlen,nem képesek senki mellett kiállni csak anyuci mellett,az ő szava szent,neki van igaza,mert jót akar stb...Nálunk mikor ez a helyzet állt elő,és férjem nem volt hajlandó kiállni mellettem,de akkor már nem 1 2 éve volt ez,megmondtam anyósomnak elég,nem fog nekem parancsolgatni,majd én tudom mi a jó nekem,persze egyből én voltam a rossz,a sárkány,megsértődött anyósom,férjemmel leültem megbeszélni,hogy amennyiben így folytatódik elválok,mert nekem nem még egy gyerek kell aki anyucikának a szoknyájába kapaszkodik,hanem egy férfi aki kiáll mellettem.Na azóta megváltozott a helyzet,előtte nem mert szólni semmiért,mindent ráhagyott az anyjára,mindig mindent helyeselt neki,a beszélgetés óta már nem egyszer kétszer volt hogy leállította az anyját.Belátta hogy ez így nem mehet tovább
jan. 11. 11:02
 26/26 anonim ***** válasza:
Mi van, felébredtél, privátüzenet huszár?
aug. 25. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!