Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a "szexbábuja" voltam?
Figyelt kérdés
A volt barátommal kb 2 évig voltam együtt. O volt az első barátom és idősebb volt nálam tapasztaltabb. Sok dologra a szex terén ő tanított meg pl ő miket szeret, neki hogy jó és stb. Akárhányszor megkívánt az együtlétetlefekedtem vele. Ha esetleg mondtam neki hogy ma be mert nincs hozzá kedvem addig fogdosott még bele nem mentem.
Mielőtt neki álltunk volna mindig megbeszéltük hogy nekek mi lenne a jó, de mire oda jutottunk mindig át ő akarata érvényesült.
2024. jan. 3. 23:56
23/28 anonim válasza:
Január óta még hányszor emeled ki a kérdést? Nyilván szexbábu voltál.
24/28 anonim válasza:
Legközelebb legyél karakánabb és állj ki magadért, ne engedj ha valamit nem akarsz.
28/28 anonim válasza:
Nem az a baj hogy akart valamit , ha nem az a baj hogy nem volt kolcsonos.. o csak elvarta ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!