Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bizonytalan vagyok a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonytalan vagyok a kapcsolat jövőjét illetően, de a párom hallani sem akar szakításról. 24 éves lány vagyok. Mitől függ, hogy szakítotok-e?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy szeretem a párom (első kapcsolatom), de lanyhul a szerelmem, jól elvagyok nélküle is, nem hiányzik, ha nem látom hetekig. Inkább a gyengédsége és törődése esik jól, nem a szex vagy a közös idő.

Kétszer próbáltam szakítani, de nagyon erőszakosan nyomult, követett, szinte zaklatott, könyörgött, csökkentette az ivást, dohányzást, én meg engedtem neki. Most én sem tudom, mit akarok pontosan. Mi alapján szoktatok dönteni, folytatjátok e?

2024. jan. 3. 23:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen "hallani sem akar a szakításról" exem. Ő is mindent elkövetett, hogy ne szakítsak. Ugye élőben szerettem volna, és ha csak megbeszélni akartam vele a problémákat, jött az érzelmi zsarolás, sírás nyilvános helyen (ő a férfi), öngyilkossággal való fenyegetőzés, metrónál ráállt a biztonsági sávra és nézte, mikor jön a metró, hogy leugorjon, eljátszotta a nyílt utcán, hogy szívrohama van. Ha épp nem ilyenek voltak, akkor meg erővel lefogott, nem tudtam hazamenni, sehova sem, és addig szorított teljes erőből, úgy, hogy levegőt alig kaptam, amíg meg nem ígértem, hogy soha nem fogok vele szakítani. 17 éves voltam és nagyon adtam mások véleményére, úgy éreztem, ciki lesz majd mondani a barátaimnak, hogy Messengeren dobtam ki, hazudni meg nem akartam. Végül mégis telefonon szakítottam, pontosabban megint élőben próbáltam, de megmenekültem, mert apám hazavitt, akkor este még ilyeneket mondott, hogy nem érdekli és mit érzek, csak ne szakítsak vele, meg hogy meg fog halni, meg szépirodalmi idézeteket küldött, az üzenőfalamra meg verset tett ki, és lecserélte a profilképét egy közös képünkre :D Nagyon szánalmas volt. Nem írtam neki vissza már az este, ezért másnap reggel felhívott, erre keltem, kérte, hogy gondoljam át, és hívjam fel, ha döntésre jutottam. Na egy pár óráig hagytam szenvedni ha már ő is ilyen jófej hogy zaklat, délután felhívtam hogy vége és kész, ő meg teljesen kiborult, hogy most tönkretettem az életét, és még gondoljam át, meg sírt, könyörgött, én meg kinyomtam a telefont és csá. Nem értem, mi a f.aszt olyan nehéz felfogni abban, hogy egy kapcsolat szar és véget vet a másik fél, ő is érezte, hogy szar, többször is mondta, de szakításkor meg nem értette, hogy miért dobom el a tökéletes kapcsolatunkat... Beteg ember az ilyen.

Javaslom neked is a telefonon vagy Messengeren szakítást, akkor nem tud megállítani és akkor lesz vége a beszélgetésnek, amikor te akarod, mert bármikor letilthatod.

2024. jan. 4. 08:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
11. vagyok, a szemétkedő kommentekkel meg ne törődj. Nekem is első kapcsolatom volt, már nagyon vágytam a szerelemre korábban is, de sokáig nem jött, azt hittem, hogy nekem ő az egyetlen esélyem párkapcsolatra, mert ugye mások nem akartak tőlem semmit korábban. Na meg amit írtak, hogy hajlamosak a nők az első barátjukat csodálni és túlidealizálni. Én is ezt tettem. De valójában csak hálás voltam neki, hogy hajlandó végre valaki velem járni. Közel sem volt olyan jó ember, mint gondoltam. A családom meg folyton az én áradozásaimat hallgatta és azt hitték, hogy tényleg olyan tökéletes minden, nekik nem mondtam a rosszat, így az ő részükről is volt egyfajta elvárás, hogy vele öregedjek meg, én meg 17 évesen befolyásolható voltam, szerintem minden tini az valamilyen szinten. Majd szakítotok, lesz több kapcsolatod is (vagy minimum még egy) és megtanulod amit meg kell :)
2024. jan. 4. 08:11
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Szakítottam, de megint ugyanaz. Követ, hívogat, ha randira megyek, jön utánunk, ha az utcán megyek, jön mellettem és magyarázza, miért kéne együtt lenni. Borzasztó, már szinte félek tőle.

Miért nem tudja elfogadni valaki hogy vége és én már nem akarok tőle semmit? Sőt ahogy viselkedik egyre inkább azt érzem hogy hiba volt ez az egész kapcsolat és kitörölném.

2024. jan. 20. 19:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szólj a családodnak, barátaidnak, ők is segíthetnek.

És vágd el határozottan. Ha kicsit meginogsz, még jobban rád száll.

Az ilyen beteges ember, jó, hogy megszabadultál tőle. Nekem is volt hasonló, aki nem bírta benyelni hogy dobtam. Mindent megtett, hogy visszafogadjam meg belepiszkáljon a kapcsolataimba. Tiltottam mindenhonnan, nem reagáltam semmire. Anyukámék elkísértek sokszor, aztán egyszer gondolom megemésztette és feladta.

2024. jan. 20. 20:00
 15/17 anonim ***** válasza:

“csökkentette az ivást, dohányzást”

Az ivás miatt akarod elhagyni?

Igazad van. Minél előbb.

2024. jan. 21. 03:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Tiltsd le mindenhol, tiltsd a számat.
2024. jan. 21. 07:36
 17/17 anonim ***** válasza:
53%

"Követ, hívogat, ha randira megyek, jön utánunk, ha az utcán megyek, jön mellettem és magyarázza, miért kéne együtt lenni. Borzasztó, már szinte félek tőle."

Mondjuk te sem vagy normalis. Minden kapcsolat utan kell egy kis ido amig helyre teszi a gondolatait es erzelmeit az ember te meg mar randikra jarsz szakitas utan egybol.. veletlen sem vagy kapcsolat fuggo aaaa.

2024. jan. 21. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!