Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes ajándék lenne neki?
A barátomnak pár hét múlva es a nénapja ,és vettem neki egy kulcstartó plüss macit ,aminek a pólóján a barátom neve van (persze vettem még neki mást is)
Szinte mindenhol azt olvastam ,hogy 1pasi nem örül a plüssnek...
Szerintetek neki sem tetszene ,és vegyek mást?
Azért gondolkozom rajta ,mert a barátom 27 éves...
Jesszusom, dehogy. Pasi vagyok, de kaptam már 1 csomó plüsst és nem érzem ettől magam kevesebbnek. :) Ráadásul nyilván sokat rohangáltál, hogy ilyen macit találj, tőled ez az ajándék nem gáz... a haverjától mondjuk az lenne. :P
Viszont 1 picit elbizonytalanodtam... Hány éves is vagy, hogy attól félsz, h gyerekesnek néz???
Heló,
hm, ha ilyen romantikus típus biztos fog neki örulni, viszont lehetséges, hogy egy 27 éves már ebből "kinőtt". De biztos nem fogja a fejedhez dobni :)! Névnapjára amúgy nem kell nagy cucc neki. Esetleg még a macihoz egy romantikus gyertyafényes vacsora, hmm?:) Akkor aztán minden tökéletes lenne, és egy szava sem lehetne :)
Szia!
Szerintem sem gyerekes plüsst adni, de ha arra a mindenhol árult kék pólos barna macikra gondolsz, én annak nem örülnék, mert olyan személytelen, mindenhol árult izé:(
Nem attól félek ,hogy gyerekesnek néz ,hanem attól ,hogy azt mondja megában: Jesszus ,micsoda gyerekes ajándék...
Am. 23 éves vagyok
És te vagy az első pasi akinek tetszik (itt az oldalon) kedves 1hozzászoló:)
Te hány éves vagy?
a harmaik válaszadónak: arra gondolok.
Ezen még nem gondolkoztam ,hogy azért nem lenne jó ,mert "tömeg cikk".
Egyépként az övé ilyen vajszínű-fehér színű pólós.
Akkor nem is vagy öreg!
Ahogy írtam ,barátom 27 éves ,és se én se ő nem érezzük ,hogy öreg lenne!
Nyugi te sem vagy az! Ráadásul pasiknál a kor semmit nem számít ,legalább is nem 26 évesen!
(1 hozzászólonak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!