Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire van rendben egy párkapcsolatban, hogy én mindig álljak rendelkezésre a páromnak, akármilyen problémaja van, segítsek?
Figyelt kérdés
Most nem rég költözött a párom új lakásba, és lassan másfél hónapja alig volt olyan nyugodt időnk, mikor nem a lakás körül forgott volna minden. Nagy beszélgetések rég nem voltak, mert most a roló felszerelése nagyobb prioritás, vagy hogy a TV megfelelelően fel legyen szerelve. 7 hóbapos párkapcsolatról van szó. Nekem mindenben segítenem kell, elhozni ezt-azt, de már kezdek ebbe belefáradni.2024. jan. 3. 15:59
11/13 anonim válasza:
Ő költözött új lakásba. Hívott magához lakni? Vagy csak a segítséged kell neki?
12/13 A kérdező kommentje:
Nem hívott, de alhatok ott.
2024. jan. 4. 12:53
13/13 anonim válasza:
Még nem sok ideje vagytok együtt, de szerintem több minden nem OK.
"nekem még kellemetlenebb, amikor ott vagyok, de azt érzem feleslegesen. Mert sokszor segíteni nem tudok. Aztán ilyenkor meg menekülök haza. De sosem tudok rendesen kiakapcsolódni."
Tehát gyakran rosszul érzed magad a helyzetben, és nem tudsz kikapcsolódni, pihenni, regenerálódni (én ezt így látom), tehát fárasztó kényszerhelyzet sokszor.
"Ebből is gyakran van konfliktus, hogy akkor most hol is aludjak. Ha nem érzem kellemesnek, inkább megyek haza az utolsó busszal."
"Mert hogy mi az, hogy nem vagyok végig vele, miért vagyok ennyit otthon, miközben ő csak 3x megy haza évente."
Irigykedik, számonkér, nem azt nézi, hogy jó legyen neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!