Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy higgyem el, hogy tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy higgyem el, hogy tetszem a barátomnak?

Figyelt kérdés

Sajnos van rajtam plusz kiló, gimis korom óta van és anyám telebeszélte a fejemet, hogy nem lesz emiatt kapcsolatom. Lett, de akkor meg azt mondta, hogy el fog hagyni a súlyom miatt. Amikor összejöttem a barátommal, megkérdezte tőlem, hogy őt nem zavarja-e, hogy kövér vagyok.

A barátomnak tetszem, mindig mondja, kimutatja, de én maximum abban a pillanatban hiszem el, utána el is felejtem és azon aggódom, hogy emiatt szakítani fog, és most csak éppen elvisel valamiért.

163 cm vagyok és 68 kg.

2024. jan. 3. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Egyrészt nem vagy kövér, max egy kicsit husis. Kb 5 kg plusz van rajtad. Másrészt, ha a barátod kimutatja a szeretetét és semmi nincs, amiből arra kellene következtetni, hogy nem szeret vagy nem tetszel neki, akkor ne kérdezgesd, mert pont emiatt fog elhagyni. Harmadszor pedig anyukád egy igazi bántalmazó, mérgező anya, bizonyítsd be, hogy nincs igaza!
2024. jan. 3. 14:50
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, tényleg vannak férfiak, akiknek a duci / kövér nők jönnek be.

Egyértelműen ők vannak kevesebben, de az idő úgyis megmutatja, hogy ő valóban ilyen e? Főleg, ha majd 78 kiló leszel...

2024. jan. 3. 14:51
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem kövérség, max. egy picit husis vagy. Nagyon sok pasi bukik az ilyen alkatra. Jó, itt a gyakorin vannak, akik szerint 40 kilónak kéne lenned, de azok még életükben nem láttak nőt 1 méternél közelebbről.
2024. jan. 3. 14:55
 4/10 anonim ***** válasza:
55%

En ugy hittem el hogy a páromnak én vagyok az elso amikor ilyen rányomulo sminkes műpillás macákat is leráz elfordul ha lesik vagy rá tapadó nők elott engem ölelget feltűnően dramaian puszikat szór és rámtapad.

Amior strandon pl mellénk pakolt le 2 plázacica azonnal hozzámbújt és agyonnyálazott elottuk végig.

Meg ilyen szitukban en "megnyugszom".

2024. jan. 3. 14:58
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Az én párom is a hozzám hasonló alkatú nőket nézi meg/dicséri meg, a vékonyabbakra fújol.

De a legmeggyőzőbb az volt, amikor felvetettem, hogy az új évben fogynunk kéne, egészségügyi okokból, mert már nem bírjuk annyira a fizikai terhelést. Erre közölte, hogy oké, de nekem csak max. pár kilót lehet, mert így jövök be.

2024. jan. 3. 15:14
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
Anyád a pasidtól kérdezte, h nem zavarja-e hogy te kövér vagy? Pff, jó nagy paraszt az anyukád, már bocsi. Féltékeny rád az anyád, próbálja elvenni az önbizalmadat, mert ő már a senkinek se kell. Ne hallgass rá!
2024. jan. 3. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
6# persze, mert mammer már 90+ os🤣🤣
2024. jan. 3. 15:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Tőlem kérdezte, nem a barátomtól. Igen ő 90 kg körüli. Van férje amúgy (apám)
2024. jan. 3. 15:38
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Nekem mindig a vékony nők jöttek be. Mégis volt olyan, hogy kifejezetten nagy fenekű, túlsúlyos lány megtetszett, mert pl annyira tetszett az arca vagy a haja. Hidd el pasidnak is tetszel, azért van veled. Amúgy ha téged zavar a husisságod, elkezdhetsz mozogni, egészségesebben etkezni.
2024. jan. 3. 17:53
 10/10 anonim ***** válasza:
90%

Mikor fogják fel az emberek, hogy a centi meg a kg önmagában még semmit (v majdnem semmit) nem mond el egy ember testéről?? Én már fogalmam sincs mennyi kg vagyok, van rajtam kis felesleg de közben a sport miatt elég izmos is vagyok. De a kg ezt még nem reprezentálja. Szóval sokat számít, hogy mennyire vagy izmos/formás, hogyan oszlik el stb.

Voltam olyan pasival aki elmondása szerint 110 kg volt, de kb 185 cm bár magasságot nem tudok jól saccolni) és elég izmos. Nem volt rajta semmi felesleg, brutál jó teste volt. De most ha csak annyit mondanék hány kg, könnyű lenne ráfogni, hogy túlsúlyos. Na pont ő volt az aki odavolt értem, elmondta többször is és akkor ütött be, hogy ha ÉN nem hiszem el magamról, tök mindegy ki mit mond.

Magad tedd rendbe. Vagy fejbe, vagy változtass azon ami nem tetszik. Magadnak felelj meg, mert hidd el ezzel tudod tönkretenni a saját kapcsolatod.

2024. jan. 3. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!