Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mit jelent szerintetek?
Figyelt kérdés
A párom az utóbbi időben sokat nyüglődik, de sosem mondja meg, mi a baj. Tegnap azt írta levélben, hogy: már hónapok óta rosszul vagyok lelkileg énmiattam, csak titkolja, de most nem alkalmas erről beszélni. Azóta nem válaszoltam, mert nem tudom, erre mit mondjak? Mit csináljak? Ebből szakítás lesz, vagy menthető még? Tudom, attól is függ, mi baja van, de most nagyon megijedtem.2024. jan. 3. 14:43
1/7 anonim válasza:
Semmi jót...
Max alapos, őszinte beszélgetés alapján lehetsz okosabb.
Mondjuk az is jel, ha nem akarja azt sem.
2/7 anonim válasza:
itt csak egy jó lépés maradt. Előzd meg a vihart és dobd ki te mielőtt kidobna. problem solved
3/7 anonim válasza:
Beszélgessetek, mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát. És ne rébuszokban kommunikáljon, mondja meg, hogy mi baja van.
4/7 anonim válasza:
Aki miattam rosszul van annak nyitva az ajto. Nem kenyszerbol kell velem lenni. Engem ne degradaljanak le meg ne nézzenek màr életük elrontójának. Ne húzzon ram ilyen szerepet húzzon el aki szenved es találja meg a boldogsagát akkor mással de ne rajtam verje le ha baja van.
5/7 anonim válasza:
Azt gondolom erről, hogy el akar hagyni. Hónapok óta nyűglődik de nem mondja meg az okát? Hónapok óta nem volt erre alkalmas időpont? Szerintem nincsen semmi gondja veled azon kívül, hogy le akar lécelni és ezt úgy akarja beállítani, hogy persze ez te miattad van. Nehogy már ő legyen a hibás.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem értem amúgy, miért én vagyok az oka, én mindent megteszek érte, tényleg igyekszek, ezért is esik rosszul. Ő most keresett, hogy mi a helyzet, de nem visz rá a lélek, hogy válaszoljak.
2024. jan. 3. 16:30
7/7 anonim válasza:
Ez egyfajta bántalmazás is. Légy résen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!