Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kiderülne a párotoról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiderülne a párotoról, hogy egyszer lefeküdt azonos neművel, de nem tetszett neki, akkor elhagynátok?

Figyelt kérdés

Ha kiderülne a párotoról, hogy egyszer lefeküdt azonos neművel, 10-15 éve, de nem tetszett neki, és azóta nem volt ilyen. Veletek meg együtt van, 5-10 éve akár, és eddig azt hittétek hogy minden jó. Akkor ilyen helyzetben elhagynátok?

Írjatok meg légy szíves, hogy férfiként vagy nőként válaszoltok.

#titok #alkalom #szakító ok #Azonos nemű szex #Titkolt egyéjszakás #Utólag kiderül
2024. jan. 2. 11:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

8

ha feltételezzük a hűséget, akkor mi a különbség

1. Egy hetero monogám párkapcsola tkét hetero között

2. Egy hetero monogám párkapcsolat két biszex, vagy egy biszex és egy hetero között?

ELárulom: semmi. Csak egymással van érzelmi és szexuális intimitásuk. A 2. esetben nagyobb azok aránya akikkel tudnának bármit kezdeni, ha nem lennének kapcsolatban. De mivel feltételezzük a hűséget, így abból sem lesz semmi.

Ha meg nem feltételezzük a hűséget... akkor meg a megcsalás az megcsalás, tökmindegy milyen nemű a harmadik fél.

2024. jan. 2. 13:37
 12/17 A kérdező kommentje:
11. Én is ezt mondom, csak sokan nem tudják ezt így értelmezni.
2024. jan. 2. 13:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Én elhagynám, igen, nem kell nekem b*zulásra hajlamos pasi.
2024. jan. 2. 14:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna.

N

2024. jan. 2. 15:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Időben előre nézve!?

Azonos neművel csalnak meg akkor sem zavarna senkit, akik azt írták hogy nem zavarja ha biszex a párja?

2024. jan. 3. 06:42
 16/17 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:

Látom le lettem pontozva, ebben a gyülöldödő országban mit is vártam? :)

15: Nem a szexuális orientáció a lényeg számomra, hanem maga a tény, hogy megcsalt, hisz ott a másikba vetett bizalom el is illant instant!

2024. jan. 3. 07:49
 17/17 anonim ***** válasza:

15, ha megcsalnak, nem fog érdekelni mikyen nemű a 3. fél.

Nem gondolom, hogy egy biszex csapodárabb lenne, csupán a szexuális orientációja miatt. Ha te igen, az a te dolgod.

2024. jan. 3. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!