Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Támogatnád, hogy az állam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatnád, hogy az állam olyan szinten beleszóljon a párkapcsolatokba, hogy pl. egy nő feljelentésse a pasiját, amiért veszekedés közben sértőt mondott neki?

Figyelt kérdés
Rend lenne. Mindenki szépen bánna a másikkal.
2024. jan. 1. 14:45
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
*feljelenthesse
2024. jan. 1. 14:46
 2/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem támogatnám.

Ebből nem rend lenne hanem még több párkapcsolat menne tönkre.

2024. jan. 1. 14:54
 3/22 A kérdező kommentje:

Miért is?

Csírájában el lenne folytva az agresszió. Az emberek meggondolnák, hogy mit mondjanak.

2024. jan. 1. 14:56
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

És mégis hogy bizonyítod?

Ráadásul ez ingoványos talaj, innen pár lépés hogy már gondolni se szabad rosszat a másikról. Vagy hogy mindig mosolyogni kell rá, hiszen minden más sértő és degradáló, hogy ő rossz ember.

Elméletben és gyakorlatban is nonszensz helyzet lenne amiről a kérdés szól.

2024. jan. 1. 14:59
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Szóval csak azért feljelenthetnél, mert én azt mondanám neked dühömben, hogy "menj a p*csába"?

A legapróbb baromságokra röpködnének a feljelentések. Nameg tanuk nélkül kb. a két fél szava áll egymással szemben.

Hidd el, az ügyeleteseknek nagyobb gondjaik is vannak, minthogy ilyen marhaságokra pazarolják az idejüket.

2024. jan. 1. 15:00
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert az emberek nem így működnek. Az amúgy esetlegesen pár óra alatt lezajló konfliktust elnyújtana akár napokra/hetekre és csak olaj lenne a tűzre, hogy más is beleszól. Illetve nem is értem, hogy gondoltad, hogy lenne erre kapacitás. Az ország negyedének akkor ebben kellene dolgoznia.

2024. jan. 1. 15:02
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit ittál éjszaka?
2024. jan. 1. 15:08
 8/22 anonim ***** válasza:
7%
Én inkább az asszonyverést támogatom de csak szigorúan nevelési célzattal és csak akkor ha megérdemli.
2024. jan. 1. 15:09
 9/22 anonim ***** válasza:

Öhm.... nagoyn nem.

Egyrészt bizonyíték nélkül bárki telítélni nagggggyon rossz irány. A megoldás erre meg csak egy orwelli megfigyelőrendszer lenne, ami bizonyítaná az elhnagzotakat.

Másrészt meg az indulat kifejezése fontos a dühkezelésben. Nyilván van ennek jó és rossz formája, de hidd el, nem attól lesz egy párkapcsoalt jó vagy rossz, hogy az egyik mérgében odaszól a másiknak.

Ráadásul milyen csírájában elnyomásról beszélsz? A csíra a konfliktus maga, nem pedig az abból fakadó veszekedés, pláne nem annak stílusa. Ha csírjában akarod elfojtani a veszekedéseket, akkor inkább kommunikációs, empatiát fejlesztő és kooperációt fejlesztő képzéseket indíts, ne pedig feljelentgess minden hülyeségért.

Mondjuk ha jól sejtem téged az egész úgy ahogy van nem érint....

2024. jan. 1. 15:20
 10/22 anonim ***** válasza:
0%

Én abszolút támogatnám!

A megoldás a fent felsorolt problémákra, hogy a bántalmazott nő általi feljentéseket bizonyítás nélkül kellene elfogadni és a másik felet azonnal és automatikusan súlyosan büntetni.

Annyi ilyen családon belüli béntalmazás történik nőkkel szemben, hogy igazából nem is látok más megoldást a problémára.

Az meg hogy esetleg "visszaélésre" ad lehetőséget egy ilyen rendszer, szerintem egy elenyésző problémát jelent. Sokkal kevesebb ember lenne tévesen büntetve, mint ahányan manapság büntetlenül megúsznak súlyos dolgokat.

2024. jan. 1. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!