Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félsz, hogy ha véget érne a kapcsolatod akkor nem találnál másikat ?
Figyelt kérdés
2023. dec. 31. 20:15
1/21 anonim válasza:
Csak azért ne félj elhagyni a rosszat, hogy nem lesz új. Mindig van új, mindig jön más. Gondolom az elnyomó pasid ültette a füledbe, hogy ha elhagyod, úgysem találsz mást. Lépj tovább.
2/21 anonim válasza:
Nem félek, hanem tudom. Ha a mostani véget ér, akkor nem is akarnék új kapcsolatot. A jelenleginél jobb úgyse létezhetne.
3/21 anonim válasza:
Nem félek tőle, mert nem tartom annyira hű de rossz dolognak, ha ez lenne az utolsó kapcsolatom.
4/21 anonim válasza:
Biztos találnék másikat, de nem akarnék.
6/21 anonim válasza:
Inkább attól, hogy nagyon rosszul választanék és cseberből vederbe, vagy dolog történne.
7/21 anonim válasza:
...vagy még rosszabb dolog történne
8/21 anonim válasza:
10 éves kapcsolat után meg voltam győződve arról, hogy nem találhatom meg a boldogságot. Egész 2.5 évig tartott, míg találtam sokkalta jobbat.
Exem sokáig mondogatta nekem anno, hogy "ha én nem leszek neked, egyedül fogsz megöregedni". Egyelőre ő van egyedül, megkeseredetten.
Szóval jah, sokáig féltem én is, hogy nem fogok senki másnak kelleni.
N
9/21 anonim válasza:
Csak ezert, félelemből nem szabad egy kapcsolatban bennemaradni. Ha már csak ez tart valaki mellett, az régen rossz.
10/21 anonim válasza:
nem féltem, azt hittem, találok, de kiderült, hogy mégse, ráadásul én szakítottam, ezért nagy hiba volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!