Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekelte a páromat, hogy elvetéltem?
A 4. válaszban valakit 8asnak nevezni? Volt pár törlés, azt hiszem.DD
Azért az, hogy 3 napig nem jön haza rendesen, az szerintem reakciónak minősül. Mi férfiak sajnos eléggé nehezen kezeljük az érzéseinket, máshogy küzdünk meg, gyakran a feladatokba való menekülés a mi utunk... Ami rövidtávon okés, hosszútávon nem.
Ugyanakkor a terhességek közel egyharmada kisvetéléssel ér véget. Ezzel nem csak hogy számolni lehet, de kell is. És ami a legszarabb, hogy a kutatások azt mutatják, hogy ilyenkor nem szabad parkolópályára állni, hanem egyből újra kell próbálkozni, mert ha vetélés után nincs újrapróbálkozás, a későbbiekben csökken a foganás valószínűsége. A kisvetélés szomorú, de vlaójában biológiailag szükséges rossz. A szervezet úgy ítélte, hogy az a magzat alkalmatlan a kihordásra. Elhiszme, hgoy szarul esik, látom a környezetmben is akik átestek ezen, hogy megviseli őket, de ez a természet kemény szava.
Beszélgess vele erről, de szerintem kár számonkérni érte. A gyász nem követelhető és nem számonkérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!