Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érdekelte a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekelte a páromat, hogy elvetéltem?

Figyelt kérdés
Amikor megismertem elmeselte nekem, hogy a volt baratnoje elvetette a babajukat a hata mogott. Direkt kiment becsbe, mivel ott megcsinaltak neki 12-ik het utan. Azt mondta, hogy teljesen osszetort es nagyon megviselte. Az egyik kozos baratunk mondta, hogy kikelve magabol sirt, mint egy gyerek. 1 honappal ezelott vesztettuk el a babankat, ugyanis elveteltem. Teljesen osszeomoltak, de o egy konnycseppet nem eresztett el a mi babankert. Sot elment aznap reggel dolgozni es 2 napig hajnalban ert haza. Miert lehet ez?

2023. dec. 31. 09:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Lépj le ettől a csávótól!
2023. dec. 31. 13:26
 12/13 anonim ***** válasza:

A 4. válaszban valakit 8asnak nevezni? Volt pár törlés, azt hiszem.DD

Azért az, hogy 3 napig nem jön haza rendesen, az szerintem reakciónak minősül. Mi férfiak sajnos eléggé nehezen kezeljük az érzéseinket, máshogy küzdünk meg, gyakran a feladatokba való menekülés a mi utunk... Ami rövidtávon okés, hosszútávon nem.

Ugyanakkor a terhességek közel egyharmada kisvetéléssel ér véget. Ezzel nem csak hogy számolni lehet, de kell is. És ami a legszarabb, hogy a kutatások azt mutatják, hogy ilyenkor nem szabad parkolópályára állni, hanem egyből újra kell próbálkozni, mert ha vetélés után nincs újrapróbálkozás, a későbbiekben csökken a foganás valószínűsége. A kisvetélés szomorú, de vlaójában biológiailag szükséges rossz. A szervezet úgy ítélte, hogy az a magzat alkalmatlan a kihordásra. Elhiszme, hgoy szarul esik, látom a környezetmben is akik átestek ezen, hogy megviseli őket, de ez a természet kemény szava.

Beszélgess vele erről, de szerintem kár számonkérni érte. A gyász nem követelhető és nem számonkérhető.

2023. dec. 31. 14:56
 13/13 anonim ***** válasza:
szentem azert jott keson haza mert elment szuleihez vagy barataihoz vagy berugni vagy az osszes. ot is megviseli probal elotted nem meg torni tamogatni. szornyu dolog ez a veteles de hasznos gondolj bele most szomoruak vagytok aztan ujra probalkoztok es sikelul egy eleteros egeszseges gyereketek lessz es nem egy nagyon beteg.
2024. jan. 2. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!