Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más férfi is heti többször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi is heti többször önkielégít a párja mellett?

Figyelt kérdés
Ez még úgy oké is lenne de néha előfordul hogy 1-2 hétig nincs szex.
2023. dec. 30. 19:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Hm, kívánják is meg nem is. Kettő között, vagy hol igen rá a válasz hol a nem. Nem működnek órapontosan, nem robotok, hanem emberek ugyanúgy, mint a nők.
2023. dec. 30. 20:19
 12/16 anonim ***** válasza:

#8 most hallottam egy új szót "kanstruáció, kanstruálni"

Kérdező! Amikor főiskolás voltam, heti átlag 5-6napot a párommal voltam(nyári szünetet ne számoljuk) mellette sosem szólóztam. Ő volt az első állandó szexuális partnerem, előtte az ömlött rám mindenhonnan, a lányok a hosszú előjáték-atus de az is legyen hosszú-majd kis utójátékot szeretik. Valóság az volt,hogy ö kezdeményezte a gyors numerákat a vizsgaidőszakban főleg. Kb úgy nézett ki még a lakótársaink kimentek cigi+pletyka szünetre nekem volt 10 percem nála pont ez vezette le a feszültséget. Bár én csak föiskolára jártam és a képzés 1/3ada gyakorlati volt. De sosem értettem, hogy mire jó a görcsös tanulás...nekem a 1,5-2óra intenzív tanulás 1 óra szünet hatásosabb volt.

Bár már lehetek őszinte egyik vizsga időszakban ő otthon én fent, feljött a mindentől félős lakótárs lány is, alap ötlet csak az volt hogy a másik szobában alszok....végeredmény meg nem volt szükségem a saját kezemre.

2023. dec. 30. 20:27
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
Ott vagy te, nem értem neked nincsen kedved? Nem értem a pasid azért egy sexy nővel kefélni sokkal jobb mint ki verni.
2023. dec. 30. 21:05
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Fuh, lehet, hogy megcsal?
2023. dec. 30. 21:05
 15/16 anonim ***** válasza:
46%

Kiscsillag, van akinél így van, van akinél nincs.

Én elképzelhetetlennek tartom, hogy ahelyett, hogy a nőmmel lehetnék inkább magamat húzogatom. De én öreg vagyok, 48 éves.

De mit számít ez, ha neked ez nem jó? Ha sok fiúcska írja, hogy ő is inkább magával játszadozik, akkor hirtelen megnyugszol?

Inkább keress olyat, aki veled is foglalkozik. Ha a vizsgaidőszak "ennyire stresszes", mi lesz majd a nagybetűs életben?

2023. dec. 30. 22:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha van jó szex akkor nem kell a maszti.

Ha nincs , vagy kevés, ....vagy ....vagy ...akkor van

2024. jan. 5. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!