Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is heti többször önkielégít a párja mellett?
Figyelt kérdés
Ez még úgy oké is lenne de néha előfordul hogy 1-2 hétig nincs szex.2023. dec. 30. 19:27
1/16 A kérdező kommentje:
Most egy vizsgára tanul a barátom és folyton ez van ilyenkor.. máskor nem szoktam észrevenni de ha tanulnia kell akkor folyton ez miért van?
2023. dec. 30. 19:32
2/16 anonim válasza:
Te szoktál kezdeményezni nála, vagy tőle várod?
3/16 anonim válasza:
Ez egy visszatérő kérdés. Gondolkozz kicsit logikusan. A vizsgaidőszak stresszes. Nem a szexen jár az esze, max kiveri gyorsan. Ami jólesik, és nem kell teljesíteni. Nyílt kommunikációt ajánlom.
4/16 anonim válasza:
Ha kielégítő, rendszeres szexuális életetek van, akkor nem érdemes ezen aggódni.
6/16 A kérdező kommentje:
Igen enis gondoltam ra hogy stresszlevezetes tanulas kozben.. ez minden ferfinal ilyen? Mert nokent en abszolut nem igy mukodom, ha stresszelek maszturbalni sem szoktam.
2023. dec. 30. 19:52
7/16 anonim válasza:
Például nálam így van. Minél több a stressz, annál többször...
27F
8/16 anonim válasza:
A férfiak biológiai szempontból másképp működnek, lássuk be. Neked nincs zacsid, nincs minek tele lenni. A férfinak se van menstruációja, ő se érti, hogy miért vagy kívánósabb ovu körül.
Egyszerűen ki kell neki engedni a cuccot. Mint neked is.
Érted?
9/16 anonim válasza:
Amúgy ha nincs vizsgaidőszak mennyiszer vagytok együtt körülbelül?
10/16 A kérdező kommentje:
De akkor a szexet nem is kívánják a férfiak?
2023. dec. 30. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!