Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha nagyon durván összeveszünk. Nalatok is van hasonló?
25 eves vagyunk és párommal lassan 2 éve együtt élünk. Általában ( 2 hónapig szinte folyamatosan) nagyon jol érezzük magunkat, rengeteg közös programot szervezünk, marad időnk a romantikus kikapcsolodasra is. Ket havonta egyszer azonban hatalmas vitáink vannak, foleg amikor lemegy a szuleihez nehany napra es visszajön. A szulei soha nem értették meg érzelmileg es altalaban hatalmas csalodasokkal jon haza. Ezek utan azonban az en csaladomba szokott beleallni es addig sír, köt bele olyan dolgokba amíg rosszul nem leszek. Szoszerint fizikailag es teljesen összeesek sokszor. Ezek utan hajnal 3-4 ig veszekszünk, ő sír én pedig elaludni. Amire ő ravagja hogy hogy lehetek ilyen erzeketlen hogy en tudok aluldni, ugy hogy ő sír. Nagyon sojzsor ugy erzem hogy egyszerre kell betoltenem a pasi, apa, anya,teso,baratok, szakmai mentor es minden egyebb szerepet amibe teljesen osszeroppanok.
Utana masnap 2 ora alvassal probálok dolgozni ami sokszor nem megy es en is ingerülten erkezek haza, igy minden indul elolről.
Utana megkapom hogy meg mindog nem jegyeztem el és o igy nem tud elni.
Volt valaki hasonlo helyzetbe
Elore is koszi
Minden pasi együtt marad tróger nőkkel is meg ha csalják is meg kakukkfiókát is nevelnek.
Nem értem. Semmi tartásuk nincs?
Megbeszélted vele mikor szeretnél esküvőt, el tudod őt képzelni feleségedként? Ezen kívül mi a vita tárgya, mi az amit gondolsz és mi az ő álláspontja? Mi az, ami összetart?
Nálunk is vannak viták, de közel se hasonló. Nem normális 2 havonta ennyire kikesziteni egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!