Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a jó megoldás?
Figyelt kérdés
3 éve van egy minek is nevezzem párkapcsolatom egy olyan nővel akinek van férje de a hàzassàga nagyon rossz. A férj külföldön dolgozik és a hölgynek màr van 3 gyereke. Eddig egy helyen dolgoztunk de én munkahelyet vàltottam. A lényeg hogy kezdetben minden olyan könnyen ment rengeteg közös program sok időt töltöttünk boldogan. De ahogy telt az idő a nagy lànya màr elköltözött a màsik lànya màr 17 éves ő sem sokat van màr otthon csak a legkisebb 13 éves lànya. Mindig kérdezem ki tart még össze a férjével? De a vàlasz mindig az hogy ő gyerekek nélkül akar majd velem élni. Most csalàdi okok miatt a férje sokat volt itthon a programok talàlkozàsok elmaradtak nem is igazàn keres engem csak az ígéretek. Én független vagyok nem vagyok hàzas nincs gyerekem és mindig én legyek türelmes én vàrjak. Van olyan elvàlt kolléganőm aki 2 gyerekkel minimàlbérből inkàbb nyomorog albérletben de akkor is elhagyta a férjét de ő nem. A férje jól keres a nő sem keres havonta keveset. És màr hàrom éve megy ez a se vele se nélküle. Ha bajban voltam segített minden olyan jó volt de én nem szeretőként akarom leélni mellette az életem. 36 éves vagyok. Itthon is ebből volt sokszor vita a csalàdomban hogy nem lesz jó vége ennek. Mindketten vidékről jàrunk be dolgozni és ha dolgozik legalább telefonon messengeren tudnànk beszélni de amióta a férj itthon van azóta semmi. Ma is mikor tudtam hogy végez a munkàban bementem a vàrosba szembe jött velem a kocsival làtott de nem szólt volna hogy beszéljünk egy kicsit legalább. Ha pedig azt mondom neki én ezt màr nem bírom tovább azt kapom hogy feladom. Olyan érzésem van hogy megszokta a jó módot a férje mellett. Mert én a vàrosban tudnék szolgàlati lakàst is intézni össze is lehetne költözni de mindig van valami kifogás. Nagyon fàj hogy a karàcsonyt sem tudom vele tölteni sem a szülinapot mint eddig. Tudja jól hogy most hogy a férje itthon van nagyon magam alatt vagyok de egy mondatot nem írt ma sem. Szerintetek engedjem el és hagyjam a fenébe? Vagy àllítsam döntés elé? Màs nő is van aki elvàlt és mégis egyedül neveli a gyerekeit kevesebb pénzből de ő valahogy nem akarja én ezt érzem. Szeretem de ez így nem fog menni
Egyértelmű lapát. Ha szeretne akkor keresne, lagalább amikor lehet, mégha pár percre is. De látod, hogy eszébe sem jut. Mert most otthon a férj, vele foglalkozik. Gondolom bepótolják az elmúlt hónapokat, mármint a hálószobában. Méghogy rossz a házassága? Dehogy rossz. Szerintem a férj semmit nem tud a rossz házasságból, ez csak neked való mese. És mivel ebben az időben le sem szar téged így nem is igazán tagadja. Persze ha elmegy a férj és kell a farok akkor majd megmagyarázza miért is nem lehetett de hát te is látod. A hazugságokkal az a baj, hogy mindenki szereti elhinni azt amit szeretne, hogy úgy legyen. Nagyszerűen hagyjuk magunkat megvezetni ha olyat hallunk ami nekünk jó. Szóval majd megmondja, mennyire fontos vagy neki és nem tudott veled kapcsatba lépni de ez hazugság. Te pedig elhiszed mert hát olyan hihető, olyan jó hallani, hogy mégis szeret.
Soha nem fog miattad elválni. Hagyd, játszon mással te pedig ne erre pazarold az éveidet.
2023. dec. 28. 00:56
12/14 anonim válasza:
Soha nem fogja elhagyni a férjét. Neki ez egy nagyon kényelmes állapot volt. Tegyél egy próbát ha gondolod, állítsd választás elé. Aztán zárd rövidre.
Saját tapasztalatból írom. Csak nálunk fordítva volt, én voltam a független nő, a pasi házas, két nagy gyerekkel. Négy évig tartott, aztán elegem lett.
2023. dec. 28. 03:05
13/14 anonim válasza:
Basszus! Legalább egy vesszőt rakhattál volna a mondatokban, majdnem meg fulladtam mire végig olvastam.
Dehogy fog elválni miattad. Inkább egy normális értékrendű nő után nézz, ne egy ilyen nő után vagyakozz. Te gyereket nem szeretnél? Mert ő 3 után biztosan nem fog még neked gyereket vállalni. Kifogások ezrei a nő részéről, csak biztos kolbász legyen alatta. Ha nem te akkor lesz más. Különben honnan tudod biztosan hogy nem jó a kapcsolatuk? Ő mondta? Hiszel is neki? Lépni akart volna akkor már meg tette volna a megfelelő lépést abban az irányban hogy ti együtt lehessetek. Üríteni való nő, semmi többre nem jó.
2023. dec. 28. 05:57
14/14 anonim válasza:
Csatlakozom többekhez: nem fogja elhagyni a férjét miattad. Zárd le ezt te, és keress magadnak olyan nőt, akivel hagyományos, rendes párkapcsolatod lehet és ne húzd a saját idődet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!