Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Válásom utolsó fázisában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válásom utolsó fázisában vagyok, félig már elköltöztem a volt férjemtől. A barátom erre várt, mégis furán viselkedik. Mi lehet az ok?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondta, ha majd külön megyek, sokkal többet fogunk találkozni, sok időt fog nálam tölteni. Mégsem változott semmi, nagyon zavarja, hogy még mindig az exszel lakom egy házban. Már csak néhány technikai dolog hiányzik, és végleg az új lakásban fogok lakni. Szerintetek kifogás, vagy tényleg a nyugalmat várja?(középkorúak vagyunk)
2023. dec. 27. 22:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Az az oka, hogy csak félig költöztél el.
2023. dec. 28. 00:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te viselkedsz furán, mivel már olyan elvárásaid vannak amikhez te sem teljesítetted a feltételeket.
2023. dec. 28. 01:06
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazatok van. El kell teljesen költöznöm ahhoz, hogy teljesen új életet kezdjek. De higgyétek el, nem rajtam múlik. Van vissza még pár kisebb munka, és a szakemberekre várok. Akik, heteket késtek most az ünnepek miatt megint csúsznak.
2023. dec. 28. 08:28
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

Igen, ez is lehet, amit előttem írtak.

Kevés az infó, de nekem pl olyasmi is eszembe jut, hogy a barátod egyszerűen megszokta, hogy időnként találkoztok, gondolom, ez órákat jelent, aztán elbúcsúztok, ő is visszatér a saját kis életébe. Most már ugyan nagyobb a szabadság, lehetne több is, de vagy ez neki túl sok, vagy csak idő kell, hogy hozzászokjon az új helyzethez (én is középkorú vagyok, próbáltam elképzelni a szitut).

2023. dec. 28. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!