Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondhatom neki hogy tiltsa le az exét?
Elmondja hogy még beszélnek az exével, akinek már rég új pasija van. Azt mondja hogy az exe jobbat érdemel, nem ahhoz van szokva hogy felüljön a buszra mert ő kocsival vitte mindenhova.
Még az exének az anyja is írt neki szülinapjára.
Szerintem ez beteg.
Fordítsuk meg a helyzetet. Példának okáért szakítasz vele és letiltod őt.
El fogod tudni korábban, mennyi időbe telne bele? Nem biztos, hogy hamarább.
Indulj ki onnan, hogy letiltotta volna, de nem lett volna teljesen túl rajta és veled lenne olyan esetben.
Ugyanott lenne és lennél fordított esetben ahol a part szakadt.
Neki nyugi kéne tőled (is ugyanúgy mint más nőtől ), mert maga helyett te rád koncentrálna és visszahúzná abban, hogy kiheverje az exet.
Persze hogy előbb túllennék rajta, azért van a szakítás hogy megszűnjön a kapcsolat!
Ha egy sebet kéthetente feltépek sose gyógyul be.
Másrészt itt az ex a ludas inkább, azon érezhető hogy vissza akarja szerezni, mondom még az anyja is megköszönti. Manipulálják össze-vissza.
De mi degy
Ha a hülye barom nem mesélné el nekem, nem puffognék rajta. 😀
Másrészt meg természetesen nem mondhatom meg neki mit csináljon, de ő se mondhatja meg nekem mikor legyen kedvem szexelni.
Nem tilthatod meg neki, inkább azon gondolkozz el, van-e értelme együtt maradni. Téged ez egyre jobban fog irritálni - megjegyzem, joggal -, és meg fogja mérgezni a kapcsolatot.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!