Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rúgtad már meg a párod vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rúgtad már meg a párod vagy a gyerekét?

Figyelt kérdés
2023. dec. 26. 12:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%
Akit bántasz azt nem szereted! De elég sok szar van mindenki életében, felesleges pluszként belerúgni a másikba, nem kell megvárni hogy ez a rész legyen valakivel! Hagyd ott ha ezt érzed vele kapcsolatban.
2023. dec. 26. 17:52
 12/12 anonim ***** válasza:
28%
Én a lábát rúgtam ki neki hátulról, amiért nekiállt duzzogni és kötekedni velem valami pitiáner hülyeségen. Kiáltottam is rá közben hogy vigyázzál hasra ne essél, aztán persze csak elesett. Hát megérdemelte. Mondtam is neki hogy szóltam baj lesz mért nem figyelsz, figyeljél már jobban oda hallod!
2023. dec. 26. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!